MENTRUM
Szinkron

A Gyilkos a házban magyar hangjai

A Hulu rejtélyes krimi-komédiájának szinkronja már jó ideje elkészült, ám csak most élesedik a Disney+-on, aminek köszönhetően elérhetővé vált a stáblista.

Steve Martin, Dan Fogelman és John Hoffman elméjéből egy komikus gyilkossági-rejtélyes sorozat született meg a Hulu számára. A Gyilkos a házban című sorozat három idegent követ (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez), akik megszállottan osztoznak a valódi bűnözés iránt, és hirtelen egy bűnügyben találják magukat. Amikor szörnyű haláleset történik az Upper West Side-i lakóépületükben, a trió gyilkosságot gyanít, és a nyomozói képességüket felhasználva próbálják felgöngyölíteni az igazságot.

Kezdjük a hölggyel. A női főszerepet, mint már említettük Selena Gomez alakítja, akinek a varázslós kalandjai óta majdhogynem kivétel nélkül - még a reklámokban is - Bogdányi Titanilla adja a hangját, így ők már egy elválaszthatatlan párosnak bizonyulnak, ebben a sorozatban pedig tovább növelik a közös munkák számát. Ugyanez a párosítás nem mondható el Steve Martinról, akinek az ISzDb adatai alapján eddig a legtöbbször Barbinek Péter adta a hangját, ám ebben a sorozatban Csankó Zoltánra esett Kránitz Lajos rendező választása. A harmadik főszereplőnél, Martin Shortnál kicsit szabadabb volt a rendező keze, neki ugyanis nincs állandósult magyar hangja. Az ISzDb összesítése alapján többen is versenyben lehettek a színészhez, ám a rendező ezúttal Kassai Károlyt választotta.



Charles - Csankó Zoltán
Oliver - Kassai Károly
Mabel - Bogdányi Titanilla
Kev - Varga Rókus
Zeus - Bordás János
Lester - Kajtár Róbert
Ursula - Kokas Piroska
Tim Kono - Markovics Tamás
Howard - Elek Ferenc
Amy - Sipos Eszter Anna
Grover - Dézsy Szabó Gábor
Bunny - Zsurzs Katalin
Uma - Sági Tímea
Tim fiatalon - Papp-Horváth Levente
Mabel fiatalon - Kobela Kíra
Ndidi - Timkó Eszter

Magyar szöveg: Fehérvári Laura
Hangmérnök: Kránitz Lajos András
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Kránitz Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Gyilkos a házban június 14-től szinkronnal is elérhető lesz a Disney+-on.