Az Abbott Általános Iskola magyar hangjai

Az Abbott Általános Iskola magyar hangjai

Vadonatúj sorozat a Disney+-on, méghozzá magyar szinkronnal.

Munkahelyi komédia, mely egy iskolában játszódik tele elhivatott tanárral, illetve egy enyhén süket igazgatóval kiegészülve. A philadelphiai állami iskola alkalmazottai tudják, hogy nem sok reményt fűznek hozzájuk, mégis eltökélt szándékkal próbálnak segíteni diákjaikon az életben való boldoguláshoz. Noha ezek a tanárok nincsenek elegen és még alulfinanszírozottak is, mégis szeretik amit csinálnak. Még akkor is, ha nem igazán kedvelik a tankerület hozzáállását a gyerekek oktatásához.

A Disney+ egyik első olyan sorozata, mely frissen, bármilyen másik premier előtt kerül fel a szolgáltató kínálatába. Ami persze jelenleg nem elérhető kis hazánkból. Az Abbott Elementary egy 2021 decemberében indult áldokumentarista vígjáték sorozat, melynek fő helyszíne egy iskola. A fő hangsúly a tanárokon van a gyerekek helyett. A szereplők nagy része színesbőrű, így a szereposztás is mondhatni ennek megfelelően történt. Kocsis Mariann és Makay Andrea általában ilyenkor alap, hogy feltűnnek, de előszeretettel kapnak erős női szerepeket is, pont ahogy ebben az esetben is történt. Kokas Piroska rendszerint vehemensebb karaktereket kap, akiket tökéletesen tud megeleveníteni a magyar szinkronban. Molnár Leventét pedig alapból jó hallani, öröm ha feltűnik egy szerepben. Itt megkapta a stréber szerepét. A főszereplőt is emeljük ki, a mindig aranyos Csifó Dorináé a megtiszteltetés erre a lehetőségre.

A folytatásban egy előzetes után a sorozat magyar szereposztását és stábtagjait is megtekinthetitek.Janine - Csifó Dorina
Gregory - Pál Tamás
Ava - Kokas Piroska
Melissa - Makay Andrea
Jacob - Molnár Levente
Barbara - Kocsis Mariann

További magyar hangok: Bácskai János, Gergely Attila, Rosta Sándor, Bartók László, Németh Gábor, Rostás Luca

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Hangmérnök: Bogdán Gergő
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Rába Ildikó
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az Iyuno-SDI készítette.

Az Abbott Elementary Abbott Általános Iskola címen lesz elérhető a Disney+-on a nyári induláskor.