MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Wendy és Marine magyar hangjai

A Minimaxra egy népszerű, családi hangulatú francia sorozat érkezett.

Két kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már a felnőttek életére vágyik.

A sorozat magyar szinkronja több szempontból is üde színfolt a hazai lokalizálások között. Alapból sokat segít a sorozat megítélésén, hogy könnyedségével, családias hangulatával és ártatlanságával a régebbi idők műsorait idézi meg. Visszatérve a szinkronra, a két főszereplő testvért két nagyon fiatal tehetség szólaltatja meg, akiket már többször is hallhattunk egyes műsorokban. Ruszkai Szonja talán több főszerepet tudhat maga mögött, míg Hegedüs Johanna többször inkább mellékszerepekben tűnt fel, ám úgy tűnik, lassan fordulhat ez a felállás az ő szempontjából is.

A magyar változaton dolgozó stábtagok listáján is van nem megszokott dolog. Egyrészt Vadász Bea jelenléte, mint szinkronrendező. Bea hangját már rengeteg helyről ismerhetjük, és úgy tűnik újabban a rendezési tehetségét is bizonyíthatja. Rajta kívül a szövegírók névsora is jelentős. Az első évadon négyen is dolgoztak, akikről nem sok mindent ad ki a legnagyobb keresőszolgáltatás. Úgy tűnik viszonylag új nevekkel próbálkozik a szinkronstúdió. Talán legközelebb mikor találkozunk a neveikkel, már egyedül fognak dolgozni.



Wendy - Ruszkai Szonja
Marine - Hegedüs Johanna
Papa - Holl Nándor
Mama - Köves Dóra
Maxence - Renácz Zoltán
Nati - Prokopiusz Maja
Lulu - Bak Julianna
Emma - Rácz Hajna
Sammie - Hermann Lilla
Georgette - Halász Aranka
Rachel - Sánta Annamária
Titouan - Kerekes Máté
Didjé - Hám Bertalan
Dupain néni - Ince Sára
Biztonsági őr - Bognár Tamás

Főcím: Kisfalusi Lehel
Magyar szöveg: Bordács-Szilas Ildikó, Fekete Eszter, R Szabó Anita, Sulyok Boriska
Hangmérnök és vágó: Pap Krisztián
Gyártásvezető: Masoll Ildikó
Szinkronrendező: Vadász Bea

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

A Wendy és Marine új részei minden nap 18:30-kor a Minimaxon követhető, méghozzá dupla epizódokkal.