MENTRUM
Videók
Mozi

Behálóhintázott a Pókember: Nincs hazaút új, végső előzetese

Egy hónap van még hátra a mozis bemutatóig, így éppen ideje volt már egy új előzeteshez.

Az előző előzeteskor megerősített pletykák a multiverzumot illetően beigazolódtak, most pedig újabb kiszivárgott dolgokat erősített meg az új előzetes. Ám még így is maradnak kérdőjelek a kalapban. Viszont ez csak jó dolog, maradjanak meglepetések a film teljes bemutatására is.

Az alapsztori szerint az előző rész végén lelepleződött Pókember elmegy jóbarátjához és Bosszúálló társához, Dr. Stephen Strange-hez, hogy segítse ki egy kis mágiával. Szeretné elérni, hogy a világ elfelejtse a civil és szuperhős énje közti párhuzamot. Ám a varázslat megzavarása komoly bonyodalmakat okoz. Megnyílik a multiverzum és olyan főgonoszok tűnnek fel, akikkel még Péter parker nem nézett szembe.

"Látogatók érkeznek minden univerzumból." - hangzik el Dr. Strange szájából és egyfajta figyelmeztetésként is szolgál Peter számára, miután a varázslatot megzavarta. Bár a stúdiók még mindig nem fedték fel más Pókemberek felbukkanását – de nem is cáfolták azt –, a gonosztevőkre nagy figyelmet fordítottak ebben az új képi anyagban. Sokkal többet kapunk Oki dokiból, és végre nem csak elhintik, hanem meg is mutatják Zöld Manót, a Homokembert, Gyíkot és Elektrót. Őket a korábbi színészeik testesítik meg újra, azaz Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Rhys Ifans, Thomas Haden Church. Így pedig összeáll a Baljós ötös. Legalábbis nem hivatalosan, ugyanis kimondva még nincs semmi ilyesmi.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos változat:



Eredeti:





A főbb szerepekben továbbra is Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon és Marisa Tomei. Jon Watts rendezésében a forgatókönyvet Chris McKenna, Erik Sommers írta.

A Pókember: Nincs hazaút hazai bemutatója december 16-án lesz esedékes, kizárólag a mozikban.