MENTRUM
Mozi

A Pókember előzetese hivatalosan is megnyitja a multiverzum kapuit

A Pókember: Nincs hazaút első előzetese megerősíti a korábban csak pletykaként kezelt híreket.

Az elmúlt napok attól voltak hangosak, hogy kikerült az internetre a Pókember: Nincs hazaút mobiltelefonnal felvett, félkész előzetese. A Sony veszett módon próbálta írta a videomegosztókról, ám mind tudjuk, hogy ami kikerül a netre, az onnan le nem kerül. Talán ennek a hatására osztotta meg a Sony és a Marvel ma reggel a film első előzetesét, beharangozóját, mely szokásosan keveset mutat a 3. részből.

Az előző epizód azzal végződött, hogy J.Jonah Jamesonnak köszönhetően a világ megtudta, hogy Pókember álarca mögött Peter Parker áll. A folytatás pedig itt veszi fel a fonalat. Az előzetesből is láthatjuk, hogy ez Petert miként súlytja, sőt mitöbb, a szerettei is bajba kerülnek ezáltal. Mindennek hatására a barátságos és közkedvelt Pókember meglátogatja Doctor Strange-t, hogy segítsen neki elfelejtetni a világgal, hogy ki is ő. Persze Strange tud is erre megoldást, de egy veszélyes varázslatról van szó, amitől Wond óva inti. Strange ennek ellenére elvégzi a varázslatot, ám a művelet közben hiba lép fel, ezért megnyílnak a multiverzum kapui. Az előzetes vége ezt meg is erősíti, amikor feltűnik Willem Dafoe Zöld Manójának bombája, majd személyesen Dr. Octopus is Alfred Molina alakításában.

A korábbi pletykák ezen részei valósnak bizonyulnak, továbbá Jamie Foxx már előbb megerősítette, hogy visszatér Elektróként feltűnik a Nincs hazaútban és vannak még híresztelések Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatéréséről is, mint Pókember és Pókember.





A Pókember: Nincs hazaút a jelenlegi tervek szerint december 16-án debütál a magyar mozikban, odakint pedig szokásosan egy nappal később, azaz 17-én.