MENTRUM
Videók

Befutott a Titánok 3. évadának szinkronos előzetese

Egy ismert és nagy képregényes sztorit dolgoz fel a Titánok 3. évada, amely napokon belül megérkezik a Netflixre.

Vörös Sisak feltűnik a színen! A Batman-család egyik legnagyobb tragédiája egyben egy gonosz születését is jelenti. A Titánok 3. évada a Batman: Halál a családban című képregény sztoriját dolgozza fel, melyben a Jason Todd-féle Robin meghal, majd feltámad immár a könyörtelen Vörös Sisak képében.

Ez az új fenyegetés a láthatáron új és nehezebb terhet nyom Dick Grayson vállára, mikor be kell töltenie mentorának, Batmannak a hihetetlenül nagy cipőjét, ahhoz, hogy Batman biztonságban legyen. A Vörös Sisak elleni küzdelemben Gordon felügyelő lánya, Barbara is segítőkezet nyújt, aki szintén apja nyomdokaiba lép. További segítséget kénytelenek kérni Jonathan Crane-től, vagyis a Madárijesztőtől, akinek valamiért az előzetes alapján meghagyják az angol nevét, vagyis a Scarecrow-t. Ami különösen akkor válik furcsává, miután az előzetesben is hallhatjuk, hogy Vörös Sisak is magyar névvel kelt félelmet, a szuperhősök oldaláról pedig Galamb és Sólyom is a magyar megnevezéseiket kapta.





Korábban még kérdéses volt, hogy nálunk hol folytatódhat a sorozat a 3. évaddal, ám úgy tűnik, ez a szezon nemzetközileg még a Netflixen folyatódik. A már berendelt 4. évad premierjéig pedig még sokminden történhet.