MENTRUM
Videók

Nézd meg a Titánok új évadának előzetesét

Befutott a Titánok 3. évadának nagy előzetese, ami egy nagy képregényes sztorit dolgoz majd fel.

Már korábban kiderült, hogy a Titánok 3. évada egy fontos történetet tervez feldolgozni, ami magyarul Batman: Halál a családban címen jelent meg. Ebben Jason Todd halála történik meg és egyben a könyörtelen Vörös Sisak születése. Ezt a történetet pedig az alábbi előzetes sem titkolja, lényegében vázolja a következő évad nagyobb eseményeit, és Vörös Sisak jeleneteivel sem fukarkodnak.

Az előzetesben láthatjuk, miszerint a Titánok csapatát teljes sokként éri Jason halála, ami ha nincs is kimondva, a nevetés és a képregényes sztori nyomán tudható, hogy Joker ölte meg az ifjú hőst. Ez az esemény viszi visza a Titánokat Gothambe. Vörös Sisak kiléte és annak kiderítése és legyűrése az egyik főbb szál a 3. évad során, ám annyi mindent vonultat fel az előzetes alapján az évad, hogy csoda lesz, ha nem vesztik el az irányítást a készítők. Többekközt Madárijesztő is tiszteletét teszi a sorozatban, a 2. évad után újra látható lesz Fekete Tűz, Csillagfény testvére, aki várhatóan nagyobb szálat kap idén, továbbá Bruce Wayne is újra látható lesz. Először lesz látható a sorozatban Barbara Gordon is. Úgy tűnik, az új évadban fontosabb szerepet kap az a téma is, miszerint talán Batman nevelési, kiképzési metódusai nem feltétlenül voltak a legjobb lehetőségek.

Alább a legújabb, nagy előzetes után a korábban kiadott teasert is megtekinthetitek.





A Titánok 3. évada röggtön három epizóddal indít az HBO Max-en, viszont a nemzetközi premier várhatóan továbbra is az évad kifutása után várható. Csupán az a kérdés, hogy a Netflixre vagy immár a hazai HBO GO-ra/Max-re?