MENTRUM
Videók
Mozi

DC FanDome 2021: új előzetes érkezett a The Batmanhez

A tavalyi DC FanDome-os teaser után idén is kaptunk egy előzetest Robert Pattinson Batmanéhez.

Félelem, rébuszok, erőszak, robbanások jellemzik a The Batman most megjelent új előzetesét. A sötét lovag 2022-ben visszatér a mozivásznakra, ezúttal Robert Pattinson megformálásában.

Szombaton került megrendezésre az idei DC FanDome virtuális esemény, melyen a stúdió legnagyobb durranása a The batman új trailerének bemutatása volt. Batman rajongóit Matt Reeves, a film rendezője köszöntötte, amelynek forgatását a járvány jelentősen lassította, de mostanra a film elkészült, már csak az utómunka van hátra, a bemutatója pedig 2022 tavaszán meg is történik.

A nagyjából két és fél perces új előzetes hasonlóan sötét tónusú, mint a tavaly bemutatott teaser. Pattinson Batmanje terrorizálja Gotham City bűnözői alvilágát, miközben megpróbál felgöngyölíteni egy új rejtélyt. És miközben feltűnik a híres reflektor, Batman csak annyit mond: "Ez nem csak egy hívás. Ez egy figyelmeztetés."

Reeves korábban azt nyilatkozta, hogy az ő köpenyes igazságosztója egy noir stílusú detektív verziója Batmannek. A trailer pedig ezt erősíti meg. Batman a Rébusz után hagyott nyomok alapján próbál meg felgöngyölíteni egy ügyet, miközben magát Rébuszt nem is láthatjuk, csupán egy alakot mutat a kamera hátulról, akiről csak sejtéseink lehetnek, hogy ő az.

A főszerepekben Robert Pattinson, mint Batman, Zoë Kravitz alakítja Macskanőt, a fentebb említett Rébuszt Paul Dano kelti életre, Pingvint Colin Farrell alakítja majd. Végül pedig, de nem utolsó sorban Jeffrey Wright által kel életre Gordon felügyelő, Andy Serkis pedig Alfred Pennyworth mutatja be.





A The batman új tervezett bemutató dátuma 2022 március 4-e, idehaza pedig egy nappal korábban, 3-án számíthatunk rá.