MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Oswaldo magyar hangjai

A brazil Cartoon Network számára készített sorozattal kedveskedik a Minimax. Bár ez nem jelenti azt, hogy a CN tulajdona lenne, ugyanúgy vásárolták ők is, mint a Ninjagót vagy a Musi-Musi és a gombácskákat...

Oswaldo egy emberek által örökbefogadott pingvin, akit bébi korában a tengerparton találtak. Miután szülei felnevelték és beilleszkedett a társadalomba, most élete egyik legnagyobb feladatát kell teljesítenie: túl kell élnie az iskolát. Ami sokkal nehezebb, mint amilyennek hangzik, különösen akkor, ha egy unalmas, furcsa kis srác vagy, akinek agya haszontalan popkultúrával van átitatva. És néha a legegyszerűbb problémák a legbizarrabb kimenetelűek. Tehát nem csoda, ha Oswaldo nem a legnépszerűbb gyerek a környéken. Szerencsére ez a pingvin mindig számíthat legjobb barátaira, Tobiasre és Leiara.

Hirth Ildikó rendezésében Minya Ágnes magyar szövegével készült a sorozat szinkronja, melyben a főszerepet Szokol Péter kapta, aknek már rengeteg gyerekszerepet köszönhetünk, hiszen színésztársai is szokták mondani, hogy egy nagy gyerek a kollégájuk. Hamarosan kiderül, hogy ez a szerep mennyire feküdt neki. Bajársai ezúttal Seszták Szabolcs és Molnár Ilona letek. Szabolcs az utóbbi időkben kicsit mintha hátra szorult volna a főbb szerepektől, esetleg csak kisebb, epizódszerepekben tűnt fel. Külön kiemelést érdemel még Vándor Éva, aki igazi színfoltja tud lenni egy-egy szinkronnak. Mindenkiről lehetne írni néhány szép szót, de akkor estig sem fejeznénk be. Helyette inkább olvassátok át az alábbi szereposztást, ám előtte tekintsétek meg a sorozat előzetesét.



Oswaldo - Szokol Péter
Tobias - Seszták Szabolcs
Leia - Molnár Ilona
Sloan - Faragó András
Anya - Vándor Éva
Apa - Seder Gábor
Zender - Törköly Levente
Terence - Holl Nándor
Jack - Petridisz Hrisztosz
PJ - Barát Attila
Mary Lee - Hámori Eszter
Ozzy - Maday Gábor
Vivien - Roatis Andrea
Trip - Molnár Levente
Sandra - Andrádi Zsanett
Ozzy - Maday Gábor
Mitchel - Joó Gábor
Ramirez - Tárnok Csaba
Jumanee - Kisfalusi Lehel
Jumanee nagyi - Zsurzs Kati
Juber - Bodrogi Attila
Janete - Szabó Zselyke

Magyar szöveg: Minya Ágnes
Hangmérnök és vágó: Csabai Dániel
Gyártásvezető: Farkas Márta
Szinkronrendező: Hirth Ildikó
Produkciós vezető: Witzenleiter Kitti

A szinkront a Minimax megbízásából a Direct Dub Studios készítette.

Az Oswaldo premier epizódjai minden nap 15:30-kor dupla epizóddal tekinthető meg a Minimaxon.