MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Ezt látnotok kell! - bemutatkozik az élőszereplős Lármás család

A Nickelodeon bemutatta az A Loud House Christmas címre keresztelt élőszereplős Lármás család tévéfilm első beharangozóját, illetve lerántotta a leplet a szereplőkről.

Az Emmy-díjas animációs sorozat népszerűsége továbbra is töretlen, nem hiába lett már berendelve a 6. évad is, nemrég pedig készült egy tévéfilm is, amit épp a napokban mutatott be a Netflix. Tavaly óta pedig az is nyilvános, hogy készül az élőszereplős, karácsonyi különkiadás is. A szlogen ennél a sorozatnál is igaz: addig üsd a vasat, míg meleg.

A történet szerint Lincoln a legtutibb karácsonyra készül, mígnem megtudja, hogy a nővérei mind máshol tervezik tölteni az ünnepi időszakot. Lincoln és legjobb barátja, Clyde elhatározzák, hogy emlékeztetik a családot az ünnepi tradíciókra.

A filmet írta Liz Maccie (Szirén), a rendező pedig Jonathan Judge (Mr. Iglesia, Lovag iskola, Uncsitesók) volt.

A főbb szereplőkről kiadott a Nickelodeon egy képes montázst, amit alább láthattok, majd a beharangozó előzetest is megtekinthetitek.





Az A Loud House Christmas című film tervezett bemutatója Amerikában novemberben lesz, és nagy reményeket fűzünk hozzá, hogy decemberben már mi is láthatjuk magyar szinkronnal.