MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Szinkronos előzeteseket kapott A Lármás család: A film

Nyakunkon A Lármás család-film bemutatója, ehhez mutatunk két szinkronos előzetest.

A Netflixre érkezik a Nickelodeon népszerű sorozatának, A Lármás családnak a tévéfilmes változata, amihez nemrég már láthattátok az angol nyelvű előzetest, a premier előtt pedig néhány nappal befutott a magyar szinkronos változat is. A 13 tagú család Skóciába utazik, hogy felfedezzék a gyökereiket. Itt aztán váratlan dolog derül ki, ugyanis királyi fejedelemség leszármazottai, így Lincoln lesz Loch Loud hercege, ezzel pedig valóra válik az álma, miszerint kiléphet testvérei árnyékából.

A család hamar hozzászokik a jóléthez, amihez egy kastély is jár. A kastéllyal és a jóléttel új szereplők is a képbe kerülnek Angus és Morag személyében. Előbbi lesz Lincoln jobbkeze, akinek eredetiben David Tennant adja a hangját, akit a Ki vagy Doki?-ból vagy a Good Omensből ismerhet a közönség, míg utóbbi a kastély házvezetőnője, a film antagonistája. Eredeti hangját Michelle Gomez (Sabrina hátborzongató kalandjai) adja.

A film rendezéséért Dave Needham (Apróláb) felel, a sztori megalkotását pedig Kevin Sullivan és Chris Viscardi hozta tető alá.





A Lármás család: A film augusztus 20-án válik elérhetővé a Netflixen.