MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Farkasbőrben – A holdkő legendája magyar hangjai

A 2020-as azonos című film alapján készült a cikk témájául szolgáló sorozat. Alább olvashatjátok a Farkasbőrben maghyar hangjait.

Freddy Lupinnak vérfarkas helyett rózsaszín uszkárrá változva kell bebizonyítania, hogy ő is ér annyit, mint a többi vérfarkas. Megnehezíti a saját dolgát, amikor magára haragítja egy rivális vérfarkas családból származó iskolatársát. És ha mindez nem lenne elég, valaki ellopja a szent holdkövet és egyre furcsább és veszélyesebb állat hibriedekkel árasztja el a várost.

A filmek alapján készített sorozatok szinkrongyártása azért nehezebb a megszokottnál, mert a szinkronrendező keze már kötött, ahogyan a szövegkönyv készítésekor is akadnak már magyarított kifejezések az adott film/sorozat világában. Ahogyan a legtöbbször szokott történni, a szinkronrendező igyekszik a filmben is kialakított párosításokat újra létrehozni. Ezúttal úgy tűnik sajnos Ungári Gergőt nem tudták alkalmazni a főszereplő hangjaként, helyette Moser Károly hallható, aki az elmúlt években mintha visszaminősült volna mellékszereplő hangnak, pedig rá is könnyen építhető egy műsor főszerepe. Viszont visszatért a filmből Timkó Eszter, Zsurzs Kati vagy épp Böhm Anita. A szövegírást egyik kedvenc dramaturgunk, Szojka László vitte (a filmet Vajda Evelin kapta), míg a rendezésért ketten is feleltek, Orosz Ildikó (a film is neki köszönhető) és Zentai Mária.



Freddy - Moser Károly
Batty - Böhm Anita
Aggie - Dögei Éva
Kitty - Kokas Piroska
Ivan - Ács Balázs
Omar - Berkes Bence
Wendy - Illési Éva
Winslow - Markovics Tamás
Scarlet - Molnár Ilona
Ric - Gacsal  Ádám
Afjaki - Sági Tímea
Angelic - Mohácsi Nóra
Baxter - Koncz István
Chariot - Baráth István
Flash - Jakab Csaba
Harriett - Szabó Luca
Hotspur - Faragó András
Jaden - Tóth Márk
Lady Nagyagyar - Szórádi Erika
Lord - Dézsi Szabó Gábor
Maurice - Törköly Levente
Mutton - Zsurzs Kati
Pincus - Timkó Eszter
Wayne - Sándor Barnabás

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök és vágó: Bederna László, Schmidt Zoltán, Pilipár Éva
Szinkronrendező: Orosz Ildikó, Zentai Mária

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

A Farkasbőrben - A holdkő legendáját minden nap 18:00-kor vetíti a Minimax.