MENTRUM
Szinkron

A Cobra Kai magyar hangjai

A karate kölyök sorozat formájában folytatódik és már szinkronosan is nézhető a Netflixen.

34 évvel A karate kölyök eseményei után immáron a felnőtt Johnny Lawrence történetét követhetjük. Johnny élete tele van kudarcokkal, sok italozással és szomorúsággal, mígnem adódik egy lehetőség, melynek révén újranyitja a Cobra Kai dodzsót. Első diákja Miguel lesz, akinek élete egyre jobban hasonlítani kezd Johnny fiatalkorára. Johnny hamar újra gyerekkori riválisával kerül szembe, Daniel LaRussóval, akinek fényűző életet sikerült felépítenie.

A Cobra Kait a YouTube mutatta be, ám két évad után el is kaszálta a szolgáltatás újrapozícionálása miatt, vagyis nem a nézettség volt mérvadó. Ezt a lehetőséget a Netflix kihasználta és bekérte a 3. évadot, amelynek megvolt az eredménye és hamarosan már a 4. évad is bemutatásra kerül. A sorozat népszerű mivolta miatt készülhetett el a magyar változat is, melyből egyelőre az első évadé lett aktiválva, ami július 22-étől látható.

A magyar változatról nem tudunk mit mondani, tele van tehetséges színészekkel, a fiatalok is az aktuálisan többet használtak csoportjából kerültek ki. Johnny magyar hangja Simon Kornél lett, akit sorozatban igencsak ritkán lehet hallani, legfeljebb csak szerepel bennük, így igazán különleges ez a változat. Amit Görög László jelenléte is csak erősít. Jó ezeket a színészeket a mozikon kívül is hallani. A karate kölyök magyar változatából ilyen vagy olyan okokból nem lett átemelve semmilyen szereposztás, így a visszaemlékezésekben is az új párosítások hallhatóak.



Johnny Lawrence - Simon Kornél
Miguel Diaz - Bauer Gergő
Daniel LaRusso - Görög László
Johnny Lawrence fiatalon - Hamvas Dániel
Daniel LaRusso fiatalon - Gacsal Ádám
Robby Keene - Jéger Zsombor
Samantha LaRusso - Rudolf Szonja
Eli "Sólyom" Moskowitz - Kenéz Ágoston
Lucille LaRusso - Vándor Éva
Anthony LaRusso - Gáll Dávid
John Kreese - Epres Attila
Moon - Staub Viktória
Kyler - Csiby Gergely
Yasmine - Mentes Júlia
Anoush - Kovács Lehel
Louie LaRusso, Jr. - Pál András
Brucks - Vilmányi Benett
Nestor - Vajda Milán
Sid - Horányi László
Sheila - Balogh Anna
Rhonda - Kokas Piroska

További magyar hangok: Novkov Máté, Dér Zsolt, Vida Péter, Tarr Judit, Csuha Lajos, Kocsis Mariann, Bódy Gergő, Berecz Kristóf Uwe, Bordás János, Hám Bertalan, Király Adrián, Lipcsey Volini Borbála, Martin Adél, Németh Attila István, Pál Dániel, Papucsek Vilmos, Urbanovits Krisztina, Bergendi Áron, Fehérváry Márton, Harcsik Róbert, Kisfalusi Lehel, Lovas Dániel, Mohácsi Nóra, Pájer Alma Virág, Papp Kolos, Sörös Miklós, Varga Lili

Magyar szöveg: Molnár Levente
Hangmérnök: Csomár Zoltán
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Majoros Eszter
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

A Cobra Kai szinkronos első évada már elérhető a Netflixen, hamarosan érkeznek a további évadokhoz is.