MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Új, teljesebb előzetesen a Monsters at Work, a Szörny Rt. spinoffja

A Disney+ új előzetessel kísérve jelentette be a Monsters at Work új premier időpontját.

A Monsters at Work rögtön másnap veszi fel a fonalat, miután a Szörny Rt. végén a szörnyek átálltak a sikítások helyett a nevetések gyűjtésére a város ellátásához. Mindez Mike-nak és Sullynak köszönhető, akik rájöttek, hogy a nevetés tízszer annyi energiát jelent számukra, mint a sikítás. Az új sorozat Tylor Tuskmon történetét követi, aki egy lelkes, fiatal szörny, és nem mellesleg osztályelsőként végzett a Szörny Egyetemen. Régi álma volt, hogy végre ijjesztgethessen, amikor épp bekerül a Szörny Rt.-hez és sajnos rá kell jönnie, hogy a sikítás begyűjtése már idejét múlt. Tylort ekkor ideiglenesen áthelyezik egy újonnan alapított csoportba, ahol együtt kell működnie néhány szerelővel és meg kell tanulnia, hogyan legyen humorosabb.

A Monsters at Work fejlesztését Bobs Gannawaynek köszönhetjük, aki a Mickey egér játszótere vagy a Repcsik: A mentőalakulat című műsorokban is dolgozott. Sean Lurie (Inner Workings) a producer, Kat Good (Hős6os: A sorozat) és Steve Anderson (A Robinson család titka) pedig supervising rendezőként vannak jelen. A néhai Rob Gibbs (Szörny Rt.) a korábbi epizódok egy részében rendező is volt.



A Monsters at Work korábban július 2-ára volt belőve, a Disney+ viszont módosított ezen egy picit és a jelenlegi tervek szerint július 7-én mutatja be a sorozat, új részek minden szerdán.