MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Beharangozó érkezett a Monsters at Work sorozathoz

A Pixar egyik legnépszerűbb alkotása, illetve annak folytatása hamarosan a tévék képernyőjére költözik egy új sorozat formájában.

Hosszú várakozás után a Disney-Pixar végre bepillantást engedett egy rövid teaser által a Szörny Rt. spinoffjának számító Monsters at Work-be. Számunkra kevésbé fontos információ, mely szerint  John Goodman és Billy Crystal visszatér Sulley és Mike eredeti hangjaként. Sajnos ez a mi esetünkben nem kivitelezhető sehogy sem Gesztesi Károly hirtelen történt halála miatt, viszont Lippai Lászlót még akár újra is hallhatjuk Mike magyar hangjaként.

A most kiadott első rövid beharangozó rögtön az első film eseményei után veszi fel a fonalat, amikor főszereplő duónk átveszi a cég vezetését, ahol időközben rájöttek, hogy a gyerekek sírása helyett a nevetése sokkal hatásosabb számukra. A Monsters at Work főszereplője Tylor Tuskmon, akit azzal a céllal vesznek fel a céghez, hogy ijesztgetéssel keresse a kenyerét, ám az első napján fenekestül felfordul minden, amikor kiderül, hogy a régi rendszert felváltotta egy új. Szó szerint egyik napról a másikra változott meg minden.



A Monsters at Work július 2-án mutatkozik be a Disney+ felületén.