MENTRUM
VideókIfjúságiMozi

Előzetest kapott a Mancs őrjárat: A film

A Kids' Choice Awards alatt bemutatott rövid betekintő után végre teljesebb képet kapunk a nyáron érkező nagyszabású kutyi kalandból.

Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

A film előzetese rögtön magyar szinkronnal érkezett, amiben nagyszerű előjel lehet, hogy minden főszereplőnek megmaradt a sorozatbeli hangja, kivéve talán Rockynak. Ez talán a végleges filmbemutatóra változni fog, elvégre Kováts Dániel elfoglalt politikusként is dolgozik a mindennapokban.

Az eredeti hangok között olyan nagyszerű színészek szerepelnek, mint Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, illetve Tyler Perry és Jimmy Kimmel.

A  film rendezője Cal Brunker, akinek rendeőként A mogyoró-meló 2-t vagy A Szörny mentőakciót köszönhetjük, a forgatókönyvet pedig Billy Frolick és Cal Brunker, illetve Bob Barlen írták.

A Mancs őrjárat: A film hazai bemutatója augusztus 19-én lesz esedékes.