MENTRUM
Mozi

Rövid előzetest kapott A mancs őrjárat: A film

A hétvégén lezajlott Kids' Choice Awards gálaesemény alatt bemutattak egy rövid előzetest a Mancs őrjárat: A filmhez.

A mancs őrjárat a jelenlegi egyik legnépszerűbb kicsiknek készített műsora, mely szerte a világon láthatóm többnyire a Nick Jr.-nak köszönhetően. A népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy nemrég már a 9. évad is be lett rendelve és már jó ideje tudjuk, hogy érkezik egy mozifilm is. Mindez már idén, 2021-ben esedékes lesz. Tehát éppen ideje volt, hogy valami képi anyagot is villantsanak a készítők. A hétvégi KCA alatt egy rövidke, csaknem fél perces teaser végre napvilágot látott, mi pedig meg is tudjuk mutatni nektek.

Rydert és a kölyköket Kaland-öbölbe hívják, hogy megakadályozzák Humdinger polgármestert abban, hogy a nyüzsgő metropoliszt a káosz államává változtassa. Készülj fel izgalmas küldetésekre, nagy tétű mentésekre, új kölykökre és csodálatos új járművekre, amelyek az eddigi legnagyobb Mancs őrjárat-kalandot rejtik magukban!


A Mancs őrjárat: A film rendezője Cal Brunker veterán animációs munkatárs, aki rendezőként, íróként és szinkronhangként is részt vett már különböző alkotásokban, mint például A mogyoró-meló 2., Óriásláb fia, vagy a Minyonok. A film további munkálatait a Spin Master munkatársai végzik.

A jelenlegi tervek szerint a Mancs őrjárat: A film nemzetközileg augusztus 20-án debütál, hozzánk viszont már 19-én megérkezhet a mozik vásznaira.