MENTRUM
Szinkron

A Superman és Lois magyar hangjai

Clark Kent, a világ leghíresebb szuperhőse és Lois Lane, a világ leghíresebb, képregényből ismert újságírója új, modern sorozatban tértek vissza. A szerepeket mostanra már ismerős színészek alakítják.

Miután éveken keresztül az emberiség kiirtására törekvő megalomániás gonosztevők, a Metropolisban pusztítást végző szörnyek és idegen betolakodók ellen küzdöttek, a világ leghíresebb szuperhőse, Superman, más néven Clark Kent (Tyler Hoechlin) és a képregényekből ismert leghíresebb újságíró, Lois Lane (Elizabeth Tulloch) szembesülnek életük eddigi legnagyobb kihívásaival. Korunk társadalmában dolgozó szülőként próbálnak megfelelni az egymásnak sokszor ellentmondó szerepeknek, ám a fiúk nevelése közben azzal is foglalkozniuk kell, hogy Jonathan (Jordan Elsass) és Jordan (Alexander Garfin) felnőve örökölhetik-e apjuk kriptoni szuperképességeit.

Az Arrowverse egy újabb darabjával jelentkezett tavaszzal a CW amerikai csatorna, amit hazánkba az HBO juttatott el. Az új Superman karaktert a Supergirlben láthattuk először Tyler Hoechlin megformálásában, aki vendégszereplőként többször is visszatért, a nagy crossover epizódokban pedig szintén nagy szerepet vállalt. Eddigi megjelenésekor mindig Szatory Dávid szólaltatta meg, és nagy öröm, hogy a saját sorozatában is továbbviszi amerikai kollégáját. Lois Lane nála kevesebbet szerepelt, ám a szinkronrendező sikeresen megtartotta az ő párosát is Mórocz Adriennel. Meglepő módon az Arrowverse korábbi sorozatait az SDI Media Hungary készítette, még az HBO-nál látható Batwomanét is, ez a széria viszont átkerült a Mafilme Audióhoz, akik sikeresen oldották meg a szereposztás feladatát.

Clark Kent / Superman - Szatory Dávid
Lois Lane - Mórocz Adrienn
az ifjú Clark - Bogdán Gergő
Jordan Kent - Baráth István
Jonathan Kent - Czető Ádám
Sarah Cushing - Rudolf Szonja
Samuel Lane - Rosta Sándor
Luthor kapitány - Makranczi Zalán
Lana Lang - Huszárik Kata
Kyle Cushing - Varga Gábor
Martha Kent - Incze Ildikó

Bemondó: Bozai József

A szinkront az HBO megbízásából a Mafilm Audió Kft. készítette.

A Superman és Lois eddigi 5 leadott epizódja elérhető az HBO GO kínálatában. Az első rész magyar hangja másodikán vált elérhetővé, vasárnaponként pedig újabb részekhez teszik megtekinthetővé szinkronosan a részeket. Ezután szünet várható, mivel az amerikai sugárzás is csupán májusban lesz esedékes.