MENTRUM
Szinkron

A Carnival Row szinkronhangjai

Egy alternatív, természetfeletti világban játszódik az Amazon sorozata, ahol egy rejtélyes gyilkosságsorozat áll a középpontban.

Carnival Rowban egy sorozatgyilkos van szabadlábon, a kormány pedig szemet huny az alsóbb rétegben történt gyilkosságok felett. Rycroft Philostrate egy a háborúban edzett és megkeményedett nyomozó az egyetlen, aki hajlandó belevetni magát az ügybe és fenntartani a békét. Ám amikor Vignette Stonemoss, egy menekült feltűnik Burgue-ban, arra kényszeríti Philot, hogy számoljon egy olyan múlttal, amelyet megpróbált elfelejteni.

A sorozat több híres szereplővel is rendelkezik. A főszereplők egyike Orlando Bloom, akihez immáron elengedhetetlen magyar párja Csőre Gábor, akit szerencsére ebben a sorozatban is sikeresen összehozott a szinkronrendező. Cara Delevingne viszi a női főszerepet, akinek viszont nem alakult ki fix magyar hangja. Eddigi három megszólaltatója közül a legelsővel hozta össze a stúdió, azaz Nagy Katica újra egy kemény női karaktert játszik. A sorozatban továbbá olyan színészek teszik még tiszteletüket, mint Jared Harris vagy Indira Varma.



 Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) - Csőre Gábor
 Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) - Nagy Katica
 Tourmaline Larou (Karla Crome) - Sallai Nóra
 Piety Breakspear (Indira Varma) - Németh Kriszta
 Absalom Breakspear (Jared Harris) - Gyabronka József
 Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) - Czető Zsanett
 Ezra Spurnrose (Andrew Gower) - Ágoston Péter
 Agreus Astrayon (David Gyasi) - Király Attila
 Sergeant Dombey (Jamie Harris) - Epres Attila
 Portia Fyfe (Maeve Dermody) - Laurinyecz Réka
 Magistrate Flute (Mark Lewis Jones) - Orosz István
 Szörnyeteg Jack (Matthew Gravelle) - Maday Gábor

További magyar hangok: Hám Bertalan, Bordás János, Karácsonyi Zoltán

A Carnival Row teljes első évada elérhető az Amazon Prime Video kínálatában. A második évad már készítés alatt áll, 2022-ben már azt is szinkronnal nézhetjük.