MENTRUM
Videók
Mozi

Káprázatos, ám egyben nosztalgikus a Space Jam 2 előzetese

A WarnerMedia végre megmutatta, hogyan is képzelték el a Space Jam folytatását.

LeBron James népszerű NBA sztár összefog a Bolondos dallamok szereplőivel, hogy megmenthesse a fiát. Szinte mindenki visszatér az 1996-os első részből, akiket korábban ebben a cikkben is megmutattunk kép formájában, nemrég pedig mozgásban is megelevenedtek a szereplők. Jamest és fiát egy mesterséges intelligencia szippantja be, akit Don Cheadle, az MCU Hadigépe alakít. A visszaúthoz viszont le kell győzni a Goon Squadot egy kosárlabda meccsen. A WarnerMedia úgy gondolta, hogy ebbe a filmbe is bele kell tuszkolnia minden náluk levő jog szerepkőit, így cameózhat Frédi és Béni, King Kong, Magilla Gorilla és mások. Ezen a részen lehetne akár egy Ready Player One kettő is a film címe.

James álomcsapata az előzetes alapján állhatna Superman, King Kong, Gandalf és a Szuper haver négyesből is, de Tapsi Hapsinak köszönhetően ő a Tune Squad csapatkapitánya lesz.

Az előzetes megmutatja azt is, hogy a filmnek lesznek rajzolt részei is, amiben maga a főszereplő is animálttá válik, ám a nagy meccs CGI technikával fog megvalósulni.

A főszereplő LeBron James mellett a már említett Don Cheadle is feltűnik, további szerepekben pedig Khris Davis és Sonequa Martin-Green is látható lesz. A rendező Malcom D. Lee (Horrorra akadva 5, Esti iskola).

Megérkezett a magyar szinkronos előzetes:



Eredeti:



A Space Jam: Egy új örökség július 16-án válik elérhetővé az amerikai mozikban és az HBO Max-on egy hónap erejéig. A hazai bemutató egy nappal korábban várható.