MENTRUM
Mozi

Képeken láthatjuk a Space Jam: Egy új örökség szereplőit

Képek érkeztek a Space Jam folytatásából, amelyen feltűnnek az ikonikus Bolondos dallamok-szereplők és maga a kosaras főszereplő, LeBron James.

Az új Space Jam: Egy új örökség képein LeBron James és a 3D Tapsi Hapsit emelik ki. A film az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben című film folytatása, amelyben az NBA legenda, Michael Jordan összeállt a Bolondos dallamok sztárjaival, hogy megnyerjenek egy kosárlabda meccset az idegenek ellen. Ezúttal LeBron veszi át a férfi főszerepet, aki korábban elmondta, hogy a film többről szól, mint a sportról. Állítása szerint a folytatás komoly hangsúlyt fektet majd James és a fia, Dom viszonyára.

A Bolondos dallamok szereplőit tömörítő film, a Space Jam: Egy új örökség előzetese még várat magára, ám valószínűleg már nagyban készülnek a Warnernél, nem hiába érkeztek a lentebb is látható képek. A film azon alkotások közé tartozik, amelyet Amerikában a mozikban és az HBO Max-en egyidejűleg lehet majd megtekinteni. A bemutatóig viszont be kell érnünk az alábbi képekkel, és remélhetőleg hamarosan egy előzetes is érkezni fog.















A Space Jam: Egy új örökség július 16-án premierel Amerikában, míg a hazai tervezett bemutató július 15-én lesz esedékes.