Az ember a Fellegvárban szinkronhangjai

Az ember a Fellegvárban szinkronhangjai

Megkezdődött az Amazon hazai terjeszkedése is. Lassú léptekben, de érkeznek a szinkronok. Először Az ember a Fellegvárban mutatta meg magyar hangjait.

A Philip K. Dick díjnyertes regénye alapján készült, Ridley Scott (Szárnyas fejvadász) és Frank Spotnitz (X-akták) producerkedése mellett, Az ember a Fellegvárban című sorozat azt kutatja, mi történee, ha a szövetséges hatalmak elveszítenék a II. világháborút, Japán és Németország pedig az Egyesült Államokat irányítaná.

A négy évadot megélt sorozat főbb szereposztásai között megtalálható Rufus Sewell (John Adams), Luke Kleintank (Hazug csajok társasága) és Alexa Davalos (Mob City). Népszerűségét a rengeteg díjra jelölése is mutatja, ám ezekből alig csak néhányat tudott valóra váltani.

Az Amazon Prime régóta elérhető a magyar piacról, viszont mindeddig eredeti nyelven voltak csak elérhetőek a műsoraik. Az lemúlt hetekben egyre több szinkronos vásárolt tartalom jelenik meg náluk, a saját gyártásaik pedig lassan, de biztosan kapják meg a felirataikat, illetve a szinkronok is érkeznek. Szivárgásokból tudjuk, hogy készül a The Boys, az Amerikába jöttem 2, a The Expanse vagy éppenséggel a Utopia. Ebben a cikkben viszont nem róluk van szó, hanem a The Man in the High Castle-ről, aminek szinkronos epizódjainak a publikálása pénteken kezdődött meg. Várhatóan ahogy a feliratok érkeznek véletlenszerű epizódokhoz és legalább ugyanilyen sorrendben, úgy érkeznek majd a szinkronok is. Legelőször a 2x03-hoz vált elérhetővé a magyar nyelv és remélhetőleg a napokban a további epizódokhoz is élvezhetjük anyanyelvünk dialógusait.

A magyar változat szereposztása , mint a legtöbb drámánál, itt is változatosra és impozánsra sikeredett. Olyannyira, hogy nekünk nem is sikerült felismerni minden résztvevőt. Ezért, ha vannak hozzább értő olvasóink, kommentek közt nagyon szívesen olvasnánk a hiányzó szereposztásokat.Alexa Davalos (Juliana Crain) - Csuha Borbála
Rupert Evans (Frank Frink) - Fehér Tibor
Luke Kleintank (Joe Blake) - Szatori Dávid
Donald Joseph "DJ" Qualls (Ed McCarthy) - Molnár Levente
Joel de la Fuente (Takeshi Kido főfelügyelő) - ?
Cary-Hiroyuki Tagawa (Nobusuke Tagomi) - ?
Callum Keith Rennie (Gary Connell) - ?
Rufus Sewell (John Smith) - Gémes Antos
Brennan Brown (Robert Childan) - Fekete Ernő Tibor
Bella Heathcote (Nicole Dörmer) - Földes Eszter
Chelah Horsdal (Helen Smith) - Zakariás Éva
Dean Paul Gibson (Mr. Brewer) - Schneider Zoltán
Macall Gordon (Anne Walker) - Kovács Nóra

További magyar hangok:
Quinn Lord (Thomas Smith) - Bauer Gergő 
Rick Worthy (Lem Washington) - Bognár Tamás
Sebastian Roché (Reichsminister Martin Heusmann) - Epres Attila
Daniel Roebuck (Arnold Walker) - Kerekes József
Aaron Blakely (Erich Raeder) - Ágoston Péter
Tzi Ma (Hidehisa Onoda tábornok) - Albert Péter
Linden Banks (náci doki) - Rosta Sándor
Robert Moloney (Hector) - Galbenisz Tomasz

Az ember a Fellegvárban mind a 4 évada elérhető az Amazon Prime-on, remélhetőleg hamarosan magyar szinkronnal is.