MENTRUM
Szinkron

A Jack Ryan magyar hangjai

Jack Ryan kémsztorijaival bővült  az Amazon Prime Video szinkronos kínálata.

Amikor Jack Ryan, a CIA elemzője egy gyanús banki átutalásba ütközik, válaszainak keresése kirángatja őt az íróasztal biztonsága mögül, és katapultálja őt egy halálos macska-egér játékba egész Európán és a Közel-Keleten keresztül, miközben egy terrorista készül az Egyesült Államok és szövetségesei elleni támadásra.

A Tom Clancy's Jack Ryan egy olyan akció-dráma sorozat, melynek alapjait Tom Clancy könyvsorozata adja, melyeknek főszerepében Jack Ryan található. A történetekből filmek és videojátékok is készültek, 2018-ban pedig az Amazon Prime Video is bemutatta saját gyártású sorozatának első évadát, azóta pedig a siker miatt a második szezon is bemutatásra került. Ezen túl pedig készül a 3. évad is.

Horváth-Töreki Gergely épp annyira kevés helyen hallható, hogy ne lehessen azt mondani, hogy egy újabb elcsépelt főszereplői hang a kiemelt szerepben. És ha még figyelembe is vesszük, hogy eddig Horváth-Töreki eddig háromszor is megszólaltatta Krasinskit, akkor csak plusz pont, hogy a már állandóvá váló magyar hangját osztotta ki a szinkronrendező. A további szerepekben feltűnik Noomi Rapace is, akit viszont az egyértelmű fix magyar hangja szólaltat meg, így Bogdányi Titanilla és Rapace munkaviszonyuknak újabb mélységet adnak.



Jack Ryan (John Krasinski) - Horváth-Töreki Gergely
James Greer (Wendell Pierce) - Vida Péter
Jimmy Moreno (Benito Martinez) - Jakab Csaba
Mitchell Chapin (Michael O’Neill) - Rosta Sándor
Nicolás Reyes (Jordi Mollà) - Czvetkó Sándor
Harriet Baumann (Noomi Rapace) - Bogdányi Titanilla
Vanessa Moreno (Jessica Leccia) - Nádasi Veronika
Miguel  Ubarri (Francisco Denis) - Petridisz Hrisztosz
Max Schenkel (Tom Wlaschiha) - Kossuth Gábor

További magyar hangok: Dögei Éva, Csuha Bori

A Jack Ryan mindkét évada már elérhető az Amazon Prime Video kínálatában, a magyar lokalizációk pedig folyamatosan érkeznek.