MENTRUM
Szinkron

A Hanna magyar hangjai

Az Amazon saját gyártású sorozata egy 2011-es film alapján készült. Vajon magyarul melyik színészekkel sikerült adaptálni ezt a sorozatváltozatot?

A Hanna – Gyilkos természet című 2011-es filmet gondolta újra az Amazon 2019-ben. Abban a filmben Saoirse Ronan alakította a címszereplőt, a további szerepekben pedig Eric Bana és Cate Blanchett is látható volt.

A történet szerint ebben a thrillerben egy felnövéstörténetet láthatunk megvalósulni. Hanna egy rendkívüli lány, aki az erdőben nevelkedett, miközben egy könyörtelen CIA-ügynök elől menekül. Az út során saját saját önmagát és eredetét is keresi, hogy ki is lehet ő.

A főszerepben Esme Creed-Miles (Imitátorok, Undercliffe), aki ezzel a szereppel nagyobb hírnévre tett szert, mint korábbi munkái során. A magyar vonalon Molnár Ilona profizmusa segíti kolléganője pályafutását. Joel Kinnaman játsza az apafigura szerepét az első évad során, aki még mindig keresi magyar hangját. Ezúttal a szinkronrendező egy újabb párosítással próbálkozott, Fekete Ernő Tiborra esett a választása.



Hanna (Esme Creed-Miles ) - Molnár Ilona
Erik Heller (Joel Kinnaman) - Fekete Ernő Tibor
Clara Mahan (Yasmin Monet Prince) - Lamboni Anna
Marissa Wiegler (Mireille Enos) - Györgyi Anna
John Carmichael (Dermot Mulroney) - Epres Attila
Terri Miller (Cherrelle Skeete) - Vadász Bea
Leo Garner (Anthony Welsh) - Szatory Dávid
Joanne McCoy (Katie Clarkson Hil) - Laurinyecz Réka
Sandy Phillips (Áine Rose Daly) - Györfi Laura
Jules Allen (Gianna Kiehl) - Nemes Takách Kata

A Hanna szinkronnal és felirattal is megnézhető az Amazon Prime kínálatában.