MENTRUM
Szinkron

A fiúk (The Boys) magyar hangjai

Szombat óta magyarul is megtekinthető az Amazon Prime egyik legnépszerűbb jelenegi sorozata, a The Boys, vagy magyar keresztségben A fiúk.

Mint már mi is beszámoltunk róla nem is olyan rég, az Amazon lassan, de biztosan élesíteni kezdi a magyar vonatkozású lehetőségeket, úgymint a feliratok és a szinkronok. A szombati nap során a The Boys, az Upload, a Hanna és a Hunters egyes epizódjai kaptak magyar nyelvet és a napokban mindenképp érkezni fog a hiányzó részekhez is. Továbbá Az ember a Fellegvárban újabb szinkronos részekkel gazdagodott. A napokban az összes sorozat szinkronos cikkével jelentkezünk, addig viszont ismerjük meg A fiúkat.

A The Boys egy olyan világban játszódik, ahol a szuperhősök olyan népszerűek, mint a celebek, olyan befolyásosak, mint a politikusok és olyan tiszteltek, mint az istenek. Ebben a világban bemutatják a hősök másik oldalát is, mi történne, ha a képességeikkel visszaélnének és nem csak jóra használnák azokat.

A magyar szinkron már csak az alábbi lista alapján is ígéretesnek tűnik, hallás után viszont annál is több. A legnagyszerűbb hangjaink köszönnek vissza ettől a mocskos világtól, úgy a fiatalok, mint a tapasztaltak közül. A sorozat rendelkezik két nagyobb színésszel is, egyikük Karl Urban. Bár neki nincs állandó magyar hangja, őt ezúttal Debreczeny Csaba orgánumával hallgathatjuk játszani. Simon Pegg is sokatoknak lehet ismerős. Állandó magyar hangja Görög László most nem dolgozik együtt az úrral, de a sorban második Epres Attila ezúttal is hozzájárul profizmusával a magyar változathoz.



Hazafi (Antony Starr) – Makranczi Zalán
Maeve Királynő (Dominique McElligott) – Szilágyi Csenge
Áttetsző (Alex Hassell) – Zámbori Soma
Billy Butcher (Karl Urban) – Debreczeny Csaba
Hughie (Jack Quaid) – Szatory Dávid
X-Pressz/A-Train (Jessie Usher) – Szabó Máté
Csillagfény (Erin Moriarty) – Sztarenki Dóra
Hugh Campbell (Simon Pegg) – Epres Attila
Madelyn Stillwell (Elisabeth Shue) – Spilák Klára
Donna January (Ann Cusack) – Ősi Ildikó
A Mélység (Chace Crawford) – Fehér Tibor
Anyatej (Laz Alonso) – Welker Gábor
Franci (Tomer Capon) – Nagypál Gábor
Stan Edgar (Giancarlo Esposito) – Kertész Péter
Viharfront (Aya Cash) – Nemes Takách Kata
Anton Gillis-Andelman (Benjy)  –  Bogdán Gergő
Jade Martin (Jamie)  –  Nagy Gereben
Jimmy Fallon  –  Novkov Máté
Ashley Barrett (Colby Minifie)  –  Sodró Eliza
Steve, Baltimore polgármestere (Paulino Nunes)  –  Maday Gábor
Mason (Jaiden Cannatelli)  –  Maszlag Bálint
Ann Cusack (Donna January)  –  Ősi Ildikó
Robin Ward (Jess Salgueiro)  –  Dobó Enikő

A fiúk összes epizódja megtekinthető az Amazon Prime-on is, hamarosan az összes epizód magyar szinkronnal is látható lesz.