MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Fancy Nancy Clancy magyar hangjai

Népszerű gyerekkönyv sorozaton alapuló Disney-széria érkezik az M2-re.

Ismerd meg a hat éves Fancy Nancy-t és kövesd a kalandjait, melyek során a sima hétköznapokat is rendkívülivé varázsol. Még ha a dolgok nem is úgy alakulnak, ahogy tervezte, Nancy tudja, hogy bármilyen helyzetet megváltoztathat és fantasztikussá tehet családjával, barátaival, kutyájával, Frenchy-vel és szeretett babájával, Marabelle-el. Nancy tudja, hogy nincs annál fancy-bb, mint hogy hű hozzád.

Viszonylag szegényes szereposztást kaptunk kézhez, ám a premier után érdemes lesz visszanézni a további munkatársakért. Addig viszont legalább elmondhatjuk, hogy a főszereplő Nancyt egy igazán tehetséges, régóta a szakmában levő ifjú tehetség szólaltatja meg, aki bár már átlépte a második X-et is, hangszínének köszönhetően legjobb esetben tinédzser szerepeket kap, igen sok esetben pedig megmarad a kisgyerekes karaktereknél. Ezúttal is így lesz, ami talán előny is lehet, ugyanis jóféle Disney-mód szerint ez a sorozat is tele van énekléssel, a főszereplő sem kíméli a hangszálait. Az oroszlán őrség óta pedig tudjuk, hogy Lilla tud énekelni is. Igaz, kevésszer adatik neki ilyen szerep.



Nancy - Károlyi Lilla
Anya - Sipos Eszter Anna
Apa - Juhász Zoltán
JoJo - Papucsek Sarolta
Bree - Boldog Emese

Bemondó: Károlyi Lilla
Magyar szöveg: Sipos-Lánc Brigitta
Dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Gajda Mátyás
Vágó: Házi Sándor
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Zenei rendező: Posta Victor
Szinkronrendező: Pupos Tímea
Produkciós vezető: Orosz Katalin

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Fancy Nancy Clancy az M2 Disney Junior blokkjának legújabb műsora, melyet a Disney Csatorna már nem vállalt be, így mindig öröm, ha eljutnak hozzánk is a Disney azon tartalmai, amelyek más országokba már az amerikai bemutató után röviddel megjelenik. Akkor is öröm, ha az a legkisebbeknek szól. A közönségét mindenképp megtalálja.