MENTRUM
Videók

Íme a Végzet: A Winx Saga legújabb, szinkronos előzetese

A Netflix kiadta a Végzet: A Winx Saga hosszú előzetesét, mely egy felnőttesebb változata lesz a népszerű animációs sorozatnak.

A múltkori előzetes után alig pár nappal a premier előtt megérkezett a Végzet: A Winx Saga második, komolyabb előzetese, mely nagyobb betekintést enged az animációs szérián felnőtteknek szánt sorozatba. Az alábbi szinkronos előzetes Bloomra, a főszereplő tündérre koncentrál, aki az Alfea varázsiskolában kezdi meg tanulmányait. Itt Bloom és az Alfea többi diákja megtanulja elsajátítani a saját elemi képességeiket, miközben szembe kell nézniük a Perzseltek fenyegetéseivel.

A Végzet: A Winx Saga öt tündér felnőtté válását követi nyomon, akik az Alfea nevű mágikus, bentlakásos iskolába járnak a Másvilágban, ahol meg kell tanulniuk uralni mágikus képességeiket, miközben igyekeznek kiismerni magukat a szerelem, rivalizálás és a létezésüket fenyegető szörnyek útvesztőjében.



A Végzet: A Winx Saga főszerepeiben Abigail Cowen (Sabrina hátborzongató kalandjai), mint Bloom, Stella szerepében Hannah van der Westhuysen, Aishaként Precious Mustapha, Eliot Salt alakítja Terrát, Elisha Applebaum, mint Musa.

Brian Young (Vámpírnaplók) a sorozat felelőse (showrunner), Iginio Straffi, az erdeti széria megalkotója pedig a vezető produceri feladatokat látja el Judy Counihan, Kris Thykier, Cristiana Buzzelli, Joanne Lee mellett.

A Végzet: A Winx Saga első évada január 22-én debütál a Netflix műsorán.