MENTRUM
Szinkron

A Bob szereti Abisholát magyar hangjai

Chuck Lorre, a Két pasi - meg egy kicsi, az Agymenők vagy Az ifjú Sheldon megalkotója legújabb sorozatát hozta el a Comedy Central.

A sorozatnak egy zoknikereskedő a főhőse, aki szívrohamot kap, és a kórházban megismerkedik egy nigériai származású ápolónővel, aki irányába szinte azonnal gyengéd érzelmeket kezd táplálni. A gond csak az, hogy mindez nem kölcsönös. Persze Abishola nem viszonyul ellenségesen Bobhoz, de azért érthető módon kissé távolságtartó a túlsúlyos és nagyon lelkes, zoknikkal bókoló férfi irányába.

Billy Gardell a sorozat férfi főszereplője, aki egyáltalán nem ismeretlen a magyar nézők számára. Valószínűleg a legtöbbetek a Mike és Molly egyik címszereplőjeként ismeri, ám visszatérő karakter Az ifjú Sheldonban, vagy anno A nevem Earl-ben is látható volt. Neki nincs állandó hangja, előbbi sorozatban Kerekes József, míg az Agymenők előzménysorozatának HBO-s változatában Vári Attila szólaltatja meg. Ebben a sorozatban Holl Nándor kapta a szerepet, akivel nem idegenek egymás számára, ugyanis a Fiúk Jerseyből című filmben már találkoztak.

Folake Olowofoyeku játssza Abisholát, akinek mindeddig rövidebb szerepei voltak csak, így a rendező mondhatni szabad kezet kapott a hangválasztásnál. És hát, nem sok "fekete" hang van a palettán, aki pedig ismeri a szokásokat, az könnyen megtippelhette Nádasi Veronika bevetését.



Bob - Holl Nándor
Abishola - Nádasi Veronika
Christina - Bertalan Ágnes
Dottie - Farkasinszky Edit
Douglas - Szabó Máté
Olu - Rátonyi Hajni
Babatunde - Faragó András
Dele - Pál Dániel Máté
Gloria - Kocsis Mariann
Kemi - Makay Andrea
Kofo - Pálmai Szabolcs

További magyar hangok: 

Bemondó: Juhász Zoltán
Magyar szöveg: Tóth Balázs
Hangmérnök és vágó: Hegyessy Ákos
Gyártásvezető: Molnár Magdolna
Szinkronrendező: Gál Erika
Produkciós vezető: Legény Judit

A szinkront a Comedy Central megbízásából a Laborfilm Szinkronstúdió készítette.

A Bob szereti Abisholát hétköznap 19:25-kor látható premier részekkel, 19:00-kor pedig az előző napi rész ismétlése látható.