MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Tinikémek magyar hangjai

Tinikémek érkeznek a Nickelodeon műsorára, akik egy ártalmatlannak tűnő nyaralás során csöppennek bele a kémek világába.

Tommy, Nikki és Daniel felfedezi, hogy a szüleik fedett nyomozók egy környezetvédelmi ügynökségnél. Amikor egy váratlan, családi nyaralásra indulnak, rájönnek, hogy az eddig unalmasnak hitt szüleik igazából kémek, és a nyaralás egy küldetés, amibe belecsöppentek, majd pedig ők is kémkedni kezdenek. Amikor a testvérek rájönnek, hogy a szüleik küldetése veszélyben van, létrehozzák a Tinikémek csoportját, amelynek célja, hogy segítsék a felnőtteket. Tagjai Tommy, a 12 éves aranyos, ellenállhatatlan kölyök, a 15 éves Nikki, aki jó szándékú és lendületes vezető, és Daniel, a 16 éves szorongó, számítógépes zseni. Eszükkel, bájukkal, merészségükkel és lelkesedésükkel túljárnak az ellenség eszén.

Pintér Zsófia szövege alapján - ő írta a Királyok hétköznapjai, illetve a Tabu szövegeit is - egy tisztességes középszer szövegre számíthatunk, biztosan könnyen megállja a helyét. Többször kellene vállalnia ilyen munkákat, mert sem itt a Mentrumon, sem az ISzDb-n nem igazán találunk idei munkát tőle. A szinkront Földi Levente varázsolja a képernyőkre, aki többször dolgozott már a Nickelodeonnak, legutóbb például A helyettesítő tanárt vitte, de korábban a ViacomCBS számára készítette a Könnyű, mint a pehely című tini thrillert.

Magyar hangok szempontjából külön kiemelnénk Ruszkai Szonját, aki leginkább 2019-ben kezdte pályafutását a komolyabb hangvételű Titánok egyik főszereplőjeként, amit újabb fontos szerepek kísértek, úgy mint Az igazság terhe, az Egy csipetnyi bűvölet: A rejtélyek városa vagy a Cursed: Átkozott. A testvéreket Berecz Uwe és Maszlag Bálint játsszák, míg a szülőket Zakariás éva és Kálid Artúr szólaltatják meg.

Anna - Zakariás Éva
Noah - Kálid Artúr
Daniel - Berecz Kristóf Uwe
Nikki - Ruszkai Szonja
Tommy - Maszlag Bálint
Ron - Bogdán Gergő
Ella - Boldog Emese
Eddie - Bor László
Sarah - Garami Mónika
Lynn - Hermann Lilla
Johnny - Holl Nándor
Recepciós - Illésy Éva
Eric - Király Adrián
Maya - Kobela Kira
Sophie - Koller Virág
Pincérnő - Magyar Viktória
Eli - Mayer Marcell
Doreen - Mohácsi Nóra
Ben - Moser Károly
Sean - Nagy Gereben
Dana - Nagy Mira
Lia - Nagy Szonja
Jonathan - Penke Bence
Adele - Sánta Annamária
Naomi - Solecki Janka
Manny - Sörös Miklós
Vlogger - Szücs Anna Viola
Emmanuel - Varga Rókus
Munkás - Hegedüs Miklós

További magyar hangok: Égner Milán, Náray-Kovács Zsombor, Predák Anna, Kelemen Noel, Orosz Gergely

Bemondó: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Pintér Zsófia
Szinkronrendező: Földi Levente
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Tinikémek előpremierje december 19-én 16:55-kor lesz, a teljes bemutatót pedig január 4-étől lehet megtekinteni a Nickelodeonon.