MENTRUM
Ifjúsági

Kaszálták Mickey egér műsorát, de már indul az újabb inkarnáció

A 2013-ban indul Mickey egér rövidfilm-sorozat 2019-ben véget ért az 5. évadával, hamarosan pedig egy új széria lép a helyébe.

Mickey egér, mielőtt a legkisebbeket szórakoztatná 2021-ben, a születésnapján előrukkol egy újabb szériával, mely koncepciójában nagyban hasonlít a tavaly befejezetthez. Ezúttal a Disney+ ad otthont Mickey egérnek és barátainak, hogy újabbnál újabb történeteket mesélhessenek el.

Mikor 2013-ban a nemes egyszerűséggel Mickey egérnek nevezett sorozat bemutatkozott, a csatorna nem csak a szereplők humorát alkotta újra, hanem Mickey és barátai kinézetét is megváltoztatta, amit a vidámparkjaikban és a tévében is egyaránt használnak. Mivel tavaly véget ért a sorozat, újabb bejelentés nem érkezett, így jogosan merült fel a kérdés, mégis mi lesz a nem ovisokat megcélzó Mickey-vel és bandájával? Nos, a kaland folytatódik a Disney+-on, új címmel, szinte változatlan koncepcióval és dizájnnal.

A The Wonderful World of Mickey Mouse címre keresztelt sorozatban a 2013-as sorozatban is résztvevő Christopher Willis lesz újra az Emmy-díjas zeneszerző, az Emmy-díjas művész és rendező Paul Rudish lesz a vezető producer és a supervising rendező.

A sorozat 7 perces epizódjait a nevetés, a modern helyszínek és elemek, az időtlen történetek és a Mickey egér összetéveszthetetlen művészeti stílusa tölti majd be. Olyan történetek is elkészülnek, melyeket a Disney Parkok helyszínei ihlettek, valamint a klasszikus Disney örökség vendégszereplőire is számítani lehet.



A The Wonderful World of Mickey Mouse pontosan Mickey egér születésnapján, november 18-án debütál a Disney+ felületén.