MENTRUM
Ifjúsági

Kiderült, Mickey egér milyen új műsorban tér vissza

Mickey egér és barátai jelenleg a Mickey és az autóversenyzőkben száguldoznak, ám 2021-től a képzeletük fog megelevenedni egy beszélő ház segítségével. Már készül az új sorozat.

Mickey egér számára évek óta nincs megállás! Jelenleg száguldozással tölti a mindennapjait autóversenyzés formájában, barátai társaságában. A 3. évadát taposó sorozat a végéhez közeledik, ám nincs megállás, a Disney már a következő sorozatot kezdte el fejleszteni gyártani. Igen, gyártani. A stúdió előrehaladott állapotban áll a szériával kapcsolatban, melyet a napokban jelentettek be.

Mickey Mouse Funhouse címen szólítja meg a közönségét a Disney Junior legújabb sorozata, melyben Mickey egér, Minnie egér, Donald és Daisy kacsa, Gofy és Plútó mind-mind visszatér. A bemutatót 2021-re tervezi a csatorna, mely egy új szereplő érkezését is elhozza. Funny, az elbűvölő, beszélő játszóház fogja hőseink elkalauzolni egy őrületes kalandra.

"Az óvodások szerte a világon szeretik és imádják Mickey egeret és barátait, és mi szívesen mutatjuk be ezeket a szerethető karaktereket, ahogyan minden egyes epizódban varázslatos új helyszínekre jutnak el, arra ösztönözve a gyerekeket, hogy képzeletük segítségével bővítsék a saját világukat. Alig várjuk, hogy a fiatal közönségünk megismerhesse Funny-t,  aki dinamikus és játékos új kiegészítője lesz Mickey egér világának." - mondta Joe D’Ambrosia, a Disney Junior eredeti műsoraiért felelős vezérigazgatója.

A 2-7 éves gyerekek és családtagjaik lesznek a célközönség, egy epizód pedig 2x11 perces kalandokból épül majd fel. Két rész közt egy zenés-táncos jelenet lesz beszúrva.

A Mickey Mouse Funhouse 2021-es bemutatóval van tervezve, mi pedig várjuk idehaza, hogy bemutatásra kerüljön a Mickey és az autóversenyzők utolsó, harmadik évada.