MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Alagi úrfi, a királynő vendége magyar hangjai

Új műsor mutatkozott be a Boomerangon, amiben egy vakond a királynő udvara alatt lakik, társa pedig egy varázskönyv.

A windsori kastély mélyén ősi, mágikus könyv alussza évezredes álmát. A legenda szerint a Vakond Mágia Misztikus Kézikönyve a kiválasztottra vár, hogy békét hozzon az emberek és a vakondok között. Alagi úrfi arról álmodik, hogy ő a kiválasztott. Egy napon a rejtélyes könyv felébred. Miközben a kastélyban a karácsonyi ünnepségre készülnek, a vakondok a föld alatt saját ünnepséget rendeznek. Bölcs öreg vakondok gyűlnek össze, hogy válasszanak egy vakondot, aki a mágikus könyv őrzője lesz. Ám egy egyszerű kitérő még megváltoztathat mindent. Alagi úrfi el szeretné hívni randira Mona Lisát, ehhez pedig elindul a felszínre, hogy onnan hozzon egy szál rózsát. A visszaút rögössé válik, mikor a kertész észreveszi az aalgútonállót. Alagi úrfi épp az ünnepségre ér vissza, ahol a felébredt rejtélyes könyv őt válassza ki őrzőjének.

Alagi úrfit James Reatchlous, brit vállalkozó találta ki, mely egy eredeti ötleten alapszik, ezt pedig lefekvés előtt mesélte el lányainak, Hattie-nek és Tattie-nek, melyet naplóformában meg is tartott. A felvezető epizódot november 28-án több, mint 100 országban mutatták be, köztük nálunk is. Ezt követően egy sorozat is érkezni fog 52 résszel, melyet 2021 őszén fognak bemutatni The Misadventures of Master Moley címen.

Alagi úrfi - Fekete Zoltán
kertész - Tarján Péter
Mona Lisa - Ősi Ildikó
Vakondapó - Harsányi Gábor
Milo - Galbenisz Tomasz
Meloni - Nemes Takách Kata
James  - Petridisz Hrisztosz
Elizabeth - Téglás Judit
Brad - Bergendi Áron

További magyar hangok: Maszlag Bálint, Vámos Mónika, Csuha Lajos

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Tóth Gábor
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Az Alagi úrfi, a királynő vendége nem kapott sok ismétlést a Boomerangon, viszont szerencsére alig pár nap múlva, december 4-én az HBO GO-ra is felkerül Vakond mester és a királyi meghívás címen, ahol akkor és amikor akarja a néző újra megtekintheti egészen 2026-ig, míg a jogok le nem járnak.