MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Calvin és Kaison játszóháza magyar hangjai

A YouTube-ról érkeznek a Nick Jr. legújabb sorozatának szereplői.

Szeretettel meghívunk Calvin és Kaison elképesztő és gyakran kiszámíthatatlan játszóházába, ahol a játék a szupererő, és minden problémát meg lehet oldani képzelőerővel és leleményességgel. - írja a hivatalos leírás.

Calvin és Kaison ausztrál youtuberek, akik CKN Toys nevű csatornájukon 16 millió feliratkozóval rendelkeznek. A testvérpár nemrég összefogott a Nickelodeonnal, hogy egy rövidformátumú sorozatot hozzanak össze, amelyben a duó játékos kalandozásait követhetik a nézők, melyben barátjuk, Robo G is részt vesz. A sorozat a játék számos előnyére összpontosít, beleértve a kreatív gondolkodás, a problémamegoldás, az érzelmi intelligencia és a kommunikációs készségek fejlesztését.

A fiatal főszereplők fiatal színészeket igényelnek párjuknak, Molnár Ilona szinkronrendező pedig megtalálta Gáll Dávid és Salgai Máté személyében. Mindkettőjük viszonylag új szereplőként vannak a szakmában. Gáll Dávidról tudjuk, hogy többnyire háttérszerepeket, mellékszereplőket szinkronizált, míg Salgai Mátéról nincs feljegyzésünk, talán az első komolyabb szerepe lehet Kaison megszólaltatása.



Calvin - Gáll Dávid
Kaison - Salgai Máté
Robo G - Stern Hanna
Yeti - Sági Tímea
Ajtó - Szabó Andor
Hajszörny - Szrna Krisztián

Magyar szöveg: Horváth Anikó
Hangmérnök és vágó: Bogdán Gergő
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Calvin és Kaison játszóháza november 16-ától hétköznap 16:35-kor dupla részekkel látható a Nick Jr.-on.