MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Jurassic World: Krétakori tábor magyar hangjai

Dínók lepték el a Netflixet. A népszerű franchise, a Jurassic Park és a Jurassic World most animációs sorozattal is bővíti az univerzumát. 

Üdvözlünk a világ legizgalmasabb kalandtáborában, a Krétakori táborban! Hihetetlen kalandok várnak hat kempingezőre, miközben felfedezik Nublar-sziget csodáit és titkait. Ismerd meg a sziget másik oldalát a Jurassic World: Krétakori táborban, amely szeptember 18-tól látható a Netflix műsorán.

A Krétakori tábor különlegessége spinoffként, hogy nem úgy akar elmesélni egy új sztorit, hogy csak szavakban fűzödik a fővonalbeli alkotáshoz (jelen helyzetben a Jurassic Parkhoz és World-höz), hanem épp ellenkezőleg. Megpróbálja minél több ponton összefűzni a szálakat, így történhet meg, hogy a szereplők összefutnak az Indominus Rex-szel, vagy felbukkan Dr. Wu is, akit BD Wong kelt életre a mozifilmekben. Ezekre az összefűzésekre nagyjából az évad közepén kerül sor.



Magyar hangok tekintetében és a fiatal szereplők miatt, a Mafilm Audió stábja is egyekezett mindenkinek megfelelő fiatal hangot találni. Vida Sára, Kálmán Barnabás és Rudolf Szonja azok akik, ritkán megjelenő orgánumaik miatt kevesebbszer kap(hat)nak szinkronfeladatokat, pedig Vida Sári (Stranger Things, Az Úr sötét anyagai),  vagy épp Rudolf Szonja (Megtalálsz párizsban) is bzonyított.

Darius - Sándor Barnabás
Brooklynn - Vida Sára
Kenji - Nagy Gereben
Sammy - Hermann Lilla
Ben - Kálmán Barnabás
Dave - Gacsal Ádám
Roxie - Mentes Júlia
Yasmina - Rudolf Szonja
Brandon - Bogdán Gergő
Meriwether, férfi, bemondó - Fehérváry Márton
Dr. Wu - Csík Csaba Krisztián
Eddie - Penke Bence
Terelőnő - Mohácsi Nóra
Bemondó - Pál Tamás
Frederick - Varga Gábor
nő - Kereki Anna
dolgozó - Hám Bertalan

Magyar szöveg: Dudás Emese
Hangmérnök: Illés Gergely, Kiss István
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Gelencsér Adrienn
Szinkronrendező: Dóczi Orsolya

A szinkront a Mafilm Audió Kft. készítette.

A Jurassic World: Krétakori tábor már elérhető a Netflixen.