MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

Tényleg megéri élni és vállalni a halált? - szinkronos előzetesen a Lelki ismeretek

Láttátok már az első előzetest magyarul, ideje újra belesni a filmbe anyanyelvünkön.

Az Agymanók, a Fel és a Coco készítőitől - csupa olyan alkotás, mely nem véletlenül lett népszerű és olyan témákat boncolgat, mely nem minden műnek sikerül ilyen érzelmesen, mint ahogy ők tették. A Pixar következő filmje újra egy komoly témát dolgoz fel olyan módon, hogy az gyerekek és felnőttek számára is érdekes lehessen.

"Te miről szeretnél ismertté válni a Földön?" - kérdezi a film szlogenje. Joe Gardner, egy középiskolai zenetanár egy nap esélyt kap, hogy felléphessen a város legjobb jazz klubbjában. Ő erről szeretne híres lenni. Ám a fellépése napján, egy véletlen baleset folytán meghal, és megkezdődik a szokásos procedúra, vagyis a lelke elindul a mennország felé. Ám útközben rájön, hogy még nem végzett a Földön, így mindent megtesz, hogy visszatérhessen. Kapkodása közben rossz helyre téved, a Nagy Azelőttre, ahol a lelkek személyiséget kapnak és megkezdik útjukat a Földre - ez a születés. Joe itt ismerkedik meg 22-essel, aki nem szeretne élni, és olyan kérdéseket tesz fel, mint "tényleg megéri élni és vállalni a halált?". A Pixar filmje ilyen és hasonlóan mély kérdésekre keresi a választ a Lelki ismeretekben.



A Lelki ismeretek eredetileg idén nyárra volt tervezve, de a koronavírus megbolygatta a terveket, így halasztani kellett a bemutatót. Jelen állás szerint november 26-án várhatjuk a hazai mozikba a film premierjét.