MENTRUM
Ifjúsági
Mozi

Bemutatkozik a Pixar új filmje, a Soul

A Pixar végre megmutatta 2020-ra tervezett mozifilmjét egy rövid teaser képében, illetve poszter is társult a beharangozóhoz.

A Soul története egy középiskolai zenekar tanár, bizonyos Joe Gardner körül forog, akinek valódi szenvedélye a jazz. Viszont egy rossz lépés miatt egy olyan helyre kerül, ahol arra kényszerül, hogy megtudja mit jelent az, ha lelke van az embernek. Ezen a helyen találkozik és köt barátságot 22-vel, egy másik lélekkel. 

"Elgondolkodtál valaha, honnan jön a szenvedély, az álmok és az érdeklődés? Mitől leszel te... te?" Ezekkel a szavakkal promózta be korábban a Pixar a filmet, amihez nemrég érkezett meg az első előzetes. Ebben felmerül a kérdés, hogy mit szeretne elérni az ember a Földön, tudván, hogy limitált ideje van, miközben arra ösztönzi nézőit, hogy kövesse az álmait. A 22-vel való megismerkedés Joe számára rengeteg kalandot és önfelismerést jelent, aminek eredménye a férfi visszajuttatása lenne a Földre. Eme út során megtanulja, mit jelent, ha van lelke az embernek.

Frissítés! Megérkezett a szinkronos változat!

Eredeti:

A Soul rendezője a kétszeres Oscar-díj nyertes rendező Pete Docter (Agymanók). A hazai bemutató 2020 június 18-án lesz esedékes.