MENTRUM

Élőszereplős feldolgozást kaphat a Pindúr pandúrok

Cukor, só, s minden mi jó?

Nemrég a Deadline megtudta, hogy az amerikai CW csatornánál - tudjátok, ahol több DC sorozat is fut, úgy mint a Flash - A villám, Supergirl, A holnap legendái stb. - fejleszteni kezdtek egy Pindúr pandúrok sorozatot. A különbség, hogy ezúttal Sziporka, Puszedli és Csuporka ezúttal élőbb lenne, mint bármikor és a fiatal korukat átugorva ezúttal a 20-as éveikben láthatnánk őket. Ergó egy tinisorozatot kaphatunk, a CW-re jellemző sok szappannal, de alapokból kifolyólag sok szuperhősködéssel is.

A sorozat ötletével Greg Berlanti, az Arrowverzum megalkotója rukkolt elő, az írói feladatokat pedig Diablo Cody (Juno, Tara alteregói) és Heather Regnier (Veronica Mars) látják el.

A történet szerint a címszereplő lányok immár kiábrándultak, miután egész gyermekkorukat hősködéssel, a világ megmentésével töltötték. Ám történik valami, ami miatt kénytelenek újra összeállni és bevetni magukat, hiszen minden eddiginél nagyobb szükség van rájuk.

A projekt korai fázisából adódóan sem szereplőket, sem bemutató dátumot nem jelentettek be. És még ott van az is, hogy be is kell rendelni a sorozatot. A fejlesztés sikerességén múlik minden. Kíváncsian figyeljük a történet alakulását.