MENTRUM
Ifjúsági

A Trollvadászok-trilógia tévéfilmet kap a Netflixtől

2021-ben debütál a Trollvadászokkal indult franchise nagyszabású filmje.

A héten debütált a Trollvadászok-trilógia befejező része, a Varázslók: Arcadia meséi, mely a Trollvadászok és a Hárman a Földön: Arcadia meséi történetszálba illeszkedik és 10 részével lezárja a 2016-ban indult történetet. Legalábbis azt hihette mindenki. Pénteken ugyanis a Netflix és a DreamWorks bejelentette, hogy 2021-ben érkezik egy tévéfilm a franchise-on belül. A film visszahoza az Emmy-díjas sorozat népszerű világát.

Hivatalos történet: Arcadia átlagos városnak tűnhet, de a varázslatos és misztikus vonalak közepén helyezkedik el, ami különböző lények, trollok, űrlények, varázslók csatározásainak jelenti a középpontját. Most, a Trollvadászok, a Hárman a Földön és Varázslók történetei összefonódnak egy igazán epikus kalandban, amiben a főszereplők az Arcane rend ellen küzdenek a mindent összekötő varázslat irányítása érdekében.

A filmet maga Guillermo del Toro felügyeli, a széria atyja, de segítségére lesz még Marc Guggenheim, Chad Hammes, Dan Hageman és Kevin Hageman, akik mind dolgoztak ár valamelyik szérián. Guggenheim és a Hageman-testvérek írói is lesznek a projektnek, a rendezők pedig a trilógia-veteránok, Johane Matte, Francisco Ruiz Velasco and Andrew L. Schmidt lesznek.

A Trollhunters: Rise of the Titans címre keresztelt alkotás 2021-ben érkezik a Netflixre.