MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 32. heti (aug. 3-9.) újdonságai

Nézzük is meg, hogy milyen tartalmak várhatóak augusztus következő hetében a Netflixen.

A dokumentumsorozatok szerelmesei most is imába rakhatják a kezeiket. Ugyanis négy különböző is érkezik a héten. Rajtukon kívül pedig utolsó évadját kezdi meg a dán poszt-apokaliptikus széria, a Gyilkos Eső és érkezik A nyílt tenger folytatása is.

Aki pedig egy könnyed szórakozásra vágyik, azoknak érdemes lesz megnéznie Sabrina Carpenter és Liza Koshy közös filmjét, melyben tánc karrierjüket próbálják tető alá hozni. A Más ritmusra a bemutatóval egyidőben érkezik magyar szinkronnal is. Meglepetésként pedig a Nap, homok és életmentés új különkiadása érkezik szintén magyar nyelven. A sorozat további részeihez még nem élesítették a hazai változatot, de nagyon reméljük, hogy ez a bemutató előtt még megtörténik. A kicsik pedig ismét egy újabb Tü-tü, Kori résszel gazdagodnak. A varázslatos iskolabusz újraszáguld is berobog egy folytatással. Bár hiába került nemrégiben adásba itthon a sorozat, szinkronra sajnos ehhez sem számíthatunk.

Guillermo del Toro tollából érkezik a három felvonásos fantasy-univerzum utolsó darabja. A Trollvadászok és a Hárman a Földön: Arcadia meséi után a trilógia következő darabja a mítikus és varázserővel spékelt történetekbe enged betekintést. A Trollvadászok első évadát itthon szinkronnal a Minimax tűzte műsorra, a Netflixen azonban ezeknél sajnos csak feliratról beszélhetünk.

További premierek listába szedve:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Bevándorlók országa
2020. augusztus 3. (hétfő), 09:00

A dokumentumsorozat példátlan betekintést nyújt az amerikai bevándorlási hivatal működésébe napjainkban, valamint megismerhetjük a bevándorlók megható történeteit is.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Elképesztő világunk
2020. augusztus 4. (kedd), 09:00

A házigazda, Felipe Castanhari munkatársai segítségével feltárja előttünk a tudomány, a történelem, a rejtélyek és a csodák világának elképesztő titkait.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
A világ legkeresettebb bűnözői
2020. augusztus 5. (szerda), 09:00

Hiába a magas nyomravezetői díjak és a kiterjedt nemzetközi nyomozások, sok kegyetlen bűnöző van még szabadlábon. A dokumentumsorozat a legkeresettebbeket mutatja be.

ÚJ ÉVAD | ANIME
A hét főbűnös
2020. augusztus 6. (csütörtök), 09:00

Mikor a királyságot zsarnokok vonják uralmuk alá, a rangjafosztott hercegnő szétszéledt gonosz lovagok keresésére indul, hogy segítsenek visszaszerezni hatalmát.

ÚJ ÉVAD
A gyilkos eső
2020. augusztus 6. (csütörtök), 09:00

Hat évvel azután, hogy a vírus kiirtja Skandinávia nagy részét, két testvér csatlakozik egy fiatalokból álló túlélőcsoporthoz, akik biztonságot és válaszokat keresnek.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Aprónépek
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Az aprócska állatok kalandos életét bemutató természetfilm-sorozatból megtudhatjuk, milyen hősies harc folyik a túlélésért az Egyesült Államok rejtett szegleteiben.

ÚJ SOROZAT | GYEREKEKNEK
Varázslók: Arcadia meséi
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Merlin segédje csatlakozik Arcadia hőseihez az időkön átívelő cameloti kalandban, ahol az emberek, a trollok és a varázsvilág között éleződik a feszültség.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Ereszd ki a hangod! - Németország
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Palina Rojinski karaokeműsorában a versenyzőknek a megfelelő hangot kell megütniük, hogy megnyerhessék a 30 000 eurót.

ÚJ ÉVAD
A nyílt tenger
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Két testvér rémisztő családi titkokra bukkan, miután rejtélyes halálesetek történnek egy Spanyolországból Brazíliába tartó luxushajón az 1940-es években.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Ezt jól kisütöttük! Mexikó
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Az imádnivaló tortakatasztrófák Mexikóba érkeznek: az amatőr cukrászok mindent megtesznek, hogy elkészítsék a bonyolult süteményeket, és elnyerjék a díjat.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Hollywoodi ingatlanosok
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

Az Oppenheim Csoport elit ügynökei a luxust árulják a tehetős Los Angeles-i ügyfeleknek. Minden a kapcsolatokon múlik, és ez gyakran drámához vezet.

 

FILMEK

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Tü-tü, Kori - Nyári tábor
2020. augusztus 4. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

Kori a Barátság táborban vakációzik legjobb barátjával, Freddie-vel, de a vidámságot féltékenység árnyékolja be, mert Freddie magával hozza az unokatestvérét, Rosie-t.

ÚJ FILM | STAND-UP
Sam Jay: Hajnali 3-kor
2020. augusztus 4. (kedd), 09:00

A humorista és a Saturday Night Live írója, Sam Jay mesél kapcsolatokról, félresikerült utazásokról, a fehér emberek vakmerőségéről és még sok másról.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Nap, homok és életmentés: Egy újabb hullám
2020. augusztus 4. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

Malibuba beköszönt a nyár és a Flounder-csapat visszatér a partra, hogy vendégül lássa a Nemzetközi Strand Ura Versenyt – és váratlanul részt is vegyen rajta.

ÚJ FILM
Anelka, a meg nem értett
2020. augusztus 5. (szerda), 09:00

Kiismerhetetlen, páratlan vagy mindkettő? A dokumentumfilm a híres francia focista, Nicolas Anelka megosztó múltját kutatja.

ÚJ FILM | INTERAKTÍV
A megtörhetetlen Kimmy Schmidt: Kimmy kontra a tiszteletes
2020. augusztus 5. (szerda), 09:00

Íme, az interaktív Kimmy különkiadás! Kimmy férjhez megy, de először le kell lepleznie a tiszteletes gonosz tervét. Most rajtad a sor: mi legyen a következő lépés?

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
A varázslatos iskolabusz újra száguld: Gyerekek az űrben
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

A varázslatos iskolabusz kilép az űrbe, és ellátogat a nemzetközi űrállomásra, de a gyerekeknek végül egy óriási medveállatka elől kell elmenekülni.

ÚJ FILM
Más ritmusra
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Az okos, de ügyetlen végzős tini mindenáron be akar jutni az egyetemre, ahol néhai apukája tanult. De ehhez különc csapatával meg kell nyernie egy táncversenyt.

ÚJ FILM
Berlin, Berlin: Lolle szökésben
2020. augusztus 7. (péntek), 09:00

A sikeres tévésorozat filmes folytatásában a Svenen túllépett Lolle épp házasságra készül a legjobb barátjával, Harttal, azonban Sven felborítja a terveit.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. augusztus 3. (hétfő)
Örömjárgány
Pál, Krisztus apostola

2020. augusztus 6. (csütörtök)
A megtisztulás éjszakája: A sziget
Natalia Oreiro oroszországi turnéja

2020. augusztus 7. (péntek)
Naim Süleymanoğlu

2020. augusztus 9. (vasárnap)
Ismerős törölve: A web sötét oldala