MENTRUM
Szinkron

A T@gged - Célkeresztben magyar hangjai

Az Awesomeness TV tini pszihológia thrillerje hamarosan megérkezik az M2 Petőfi TV műsorára, ismert magyar hangokkal a főszerepben.

Egy igazán aktuális sorozat érkezik az M2 Petőfi TV műsorára, a T@gged - Célkeresztben ugyanis azt a világot mutatja be, amiben mindannyian benne élünk. A lendületes sorozat főszereplői az a fiatal korosztály, akik talán leginkább ki vannak téve az online világ veszélyeinek. Olyan kérdéseket, problémákat vet fel ez a pszichológiai thriller, amelyre az Instagram és Facebook nemzedék szülei nem is gondolnak. A lavinát egy videó indította el, amelyben megtaggelték a főszereplőket és innentől nem volt megállás. Három lányt megjelölnek egy gyilkosságot elkövető videóban az instagramon. Rowan és Hailey az egykori legjobb barátnők elindulnak, kideríteni ki a harmadik lány, miközben a videót kamu dolognak gondolják. Rowan össszejön Jake-kel, de a fiúnak nem mondja el, hogy ő még csak gimis. Hailey pedig tablettákat vesz Ash-től.  Nicki a nyárzáró buliját szervezi a hétvégére. A lányokat végül a kíváncsiságuk a videóval kapcsolatban Brie-hez, Rowan testvéréhez vezeti, aki közli velük, hogy a videó nagyon is igazi. Mindez csak az első részben történik, az izgalmas thriller pedig az első évadban további hét részen keresztül folytatódik. Majd jöhet a 2. és 3. évad is.

Katelyn Nacon fiatal kora ellenére már több nagyobb címmel rendelkező sorozatban is szerepelt már. Elég, ha csak a The Walking Deadet említjük, ahol Enidet alakította több évadon keresztül, de szerepelt a Hulu sorozatában, a Könnyű, mint a pehelyben is. Magyar hangjai közt számon tartjuk Lamboni Annát és Berkes Boglárkát is, a T@gged pedig egy újabb színészt követelt meg Hermann Lilla személyében. Lulu Antariksat már kevésbé ismerhetjük, nagyobb szerepet a Legacies – A sötétség öröksége című sorozatban kapott, ott Berkes Boglárka kölcsönözte a hangját, itt pedig Csifó Dorina váltja. Lia Marie Johnson pedig már kisebb név, őt leginkább epizódszerepekben láthattuk kisebb sorozatokban. Neki Györke Laura kölcsönzi majd a hangját. Az, hogy a főszereplőkön túl kiket hallhatunk még a sorozatban, az az alábbi listából kiderül.

1. évad
Hailey (Lia Marie Johnson) - Györfi Laura
Rowan (Lulu Antariksa) - Csifó Dorina
Elisia (Katelyn Nacon) - Hermann Lilla
Ash (Timothy Granaderos) - Ungvári Gergely
Brie (Tristan Mays) - Pekár Adrienn
Ms. Dawson (Danielle Savre) - Bálint Adrienn
Eric (Brendan Meyer) - Renácz Zoltán
Jake (Fink Nick) - Hám Bertalan
Brandon (Lukas Gage) - Timon Barnabás
Fricks (Kurt Caceres) - Király Adrián
Nicki (Claudia Sulewski) - Miklós Eponin
Sean (JC Caylen) - Baráth István
Haliey anyukája - Laurinyecz Réka

2. évad
Zoe (Emma Dumont) - Tamási Niki
Hawk (Noah Centineo) - Bergendi Áron
Stinger (Rajiv Dhall) - Gacsal Ádám
Trevor (Braeden Lemasters) - Sörös Miklós

3. évad
Tessa (Hana Hayes) - Vági Viktória
Jeff (La'Charles Trask) - Kádár-Szabó Bence
Jai (Fivel Stewart) - Vámos Mónika

Magyar szöveg: Udvardi Bettina
Szerkesztő: Kőfaragó Katalin
Hangmérnök és vágó: Juhos Vendel
Gyártásvezető: Lajtai Erzsébet (1-2. évad), Mészáros Szilvia (3. évad)
Szinkronrendező: Kiss Lajos
Produkciós vezető: Pitka Irén

A szinkront az MTVA megbízásából a Masterfilm Digital készítette.

A T@gged - Célkeresztben augusztus 28-ától péntekenként 22:10-kor, illetve szombatonként 22:40-kor, a 2. évad szeptember 11-től látható dupla részekkel az M2 Petőfi TV műsorán.