MENTRUM
Szinkron

A Könnyű, mint a pehely magyar hangjai

Különleges módon mutatkozott be ez az új sorozat, melyhez most magyar hangokat is tudunk mutatni.

A Hulu horror-thriller sorozatában 5 tinilány ártatlan játékot kezd játszani, a "könnyű, mint a pehely, dermedt, mint a kő" nevezetűt, mely hamar különös fordulatot vesz. Ugyanis a játék lényege, hogy a lányok megjósolják egymás számára a haláluk mikéntjét. A fordulat itt kezdődik: egyszer csak elkezdenek hullani a játékban megjósoltak szerint. A túlélőkön a sor, hogy valahogy megtörjék az átkot.

A sorozat különlegessége, hogy az HBO GO-n már elérhető mindkét évad, ám csak feliratosan. Most pedig egy limitált csatornán kapott tévépremiert, a Paramount Karácsony nevezetűn, mely csak a UPC előfizetői számára érhető el december 24-26 között. A rengeteg ünnepi tartalom mellett itt debütált először a Könnyű, mint a pehely, mely a három nap alatt darálásra is kerül 3+3+4 részes kombóban.

A magyar változatról nincs mit mondani, tini szereplőknek tini hangok. Akit talán érdemes kiemelni, az Peyton List, aki igen keveset szerepel és legfőképp a Jessie-ből és a Kikiwaka táborból lehet ismerős, itt megkapta eddigi állandó magyar hangját, Pekár Adriennt. A többiekről alább olvashattok.

Violet - Hermann Lilla
Olivia - Pekár Adrienn
Isaac - Czető Ádám
Alex - Tamási Nikolett
Candace - Berkes Boglárka
McKenna - Csuha Bori
McKenna anyja - Kisfalvi Krisztina
Henry - Baráth István
Trey - Penke Bence
Noreen - Gulás Fanni
Mr. Morris - Kapácsy Miklós

További magyar hangok: Láng Balázs, Solecki Janka, Kis-Kovács Luca, Bergendi Áron, Vámos Mónika, Szabó Máté, Boldog Emese, Koffler Gizella, Szrna Krisztián, Rádai Boglárka, Illésy Éva, Bogdán Gergő, Laudon Andrea, Szabó Andor, Renácz Zoltán, Nádorfi Krisztina, Sörös Miklós, Farkas Zita

Bemondó: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Sereg Judit
Lektor: Szekeres Katalin
Hangmérnök: Másik Zoltán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Kristóf Katalin
Szinkronrendező: Földi Levente
Produkciós vezető: Földi Tamás

A szinkron a Viacom megbízásából az Active Kommunikációs Kft. műtermében készült.

A Könnyű, mint a pehely a Paramount Karácsonyos debütálása után várhatóan még visszatér a ViacomCBS valamelyik csatornáján.