MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax szeptemberi újdonságai

Szinte csak hetekkel ezelőtt írtunk róla, hogy új pónis sorozat érkezik a Minimaxra, szeptemberben pedig már a képernyőkön is viszontláthatjuk. Érkezik még egy új sorozat a kémkedés műfajából, illetve egy közönségkedvenc folytatása, immár a 6. évaddal.

Filly Fantázia - új sorozat
5-étől hétvégente 15:30-kor

Rose, az egyszarvú filly, varázslatos világot tár elénk. Miközben barátaival a mágikus képességeiket tökéletesítik az akadémián, számtalan érdekes és vicces kalandra kísérhetjük el őket. De a mindennapi kihívások mellett meg kell küzdeniük a gonosz varázslóval, Wranglummal is.

Berry Bees - Mézbogyók bevetésen - új sorozat
8-ától minden nap 18:00-kor dupla résszel

A pletykák szerint egy új fiatal kém csapat érkezett a városba. Bobby, Lola és Juliette átlagos tinédzsernek tűnnek, de ha a felnőtt kémek nem tudnak megbirkózni egy feladattal, ők máris akcióba lendülnek. Hisz ki mondja, hogy csak a felnőttek élvezhetik a bűnözés elleni küzdelmet?

Állati küldetés - 6. évad
7-étől minden nap 18:30-kor

Csatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon! Minden kaland az állatok életét és soha nem látott pillanatokat mutat be az élővilágból. A történeteket rejtély, mentés és hangos nevetés kíséri.

Hókirálynő - új film, csatornapremier
19-én 20:00-kor

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.
Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta.
Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.