MENTRUM

A Comedy Central újabb sorozatot rebootol

A Comedy Central a '90-es évek nagy és népszerű sorozatait hozza vissza, egy újabb generációt megcélozva. Ezúttal a Ren és Stimpyt rebootolják.

25 évvel a befejezése után a Ren és Stimpy visszatér a képernyőkre, ám ezúttal egy sokkal ideálisabb közönséget megcélozva, várhatóan az eddigiektől sokkal kötetlenebb módon. Néhány hete jelentették be a Beavis és Butt-Head visszatérését, most pedig egy újabb kultikus sorozat kap második esélyt. A Ren és Stimpy - hasonlóan az előbb említett sorozathoz - szintén ráncfelvarráson esik át, hogy a modernizálódott világban is helyt tudjon állni.

A Ren és Stimpy show eredetileg 1991-95 között futott a Nickelodeonon, kitalálója John Kricfalusi. Már akkor is kitűnt a többi széria közül az erőszakosságával, a fekete humorával, politikai megjegyzésével, az alkohol megjelenésével és a kétértelmű szexuális megjegyzéseivel. Most, 2020-ban a Comedy Central vezetősége. ismerve ezeket a tulajdonságokat, jobbnak látta, ha ez a kultikus sorozat náluk tér vissza. A készülő szériára várhatóan Kricfalusi nem tér vissza, ám ezen felül más stábtag kiléte sem ismert, így a rendezőé sem, illetve az íróké sem.

Az új Ren és Stimpyt a Nickelodeon Animation Studios készíti majd. Tervezett bemutató dátumot egyelőre nem kapott.