MENTRUM

A Comedy Centralon folytatódik a Beavis és Butt-Head

A Beavis és Butt-Head két évados berendelést kapott az amerikai Comedy Centraltól. A folytatásra az eredeti alkotó is visszatér.

A Beavis és Butt-Head egy 1993-ban indult animációs széria, melyet Mike Judge (Texas királyai, Szilícium-völgy) készített az MTV számára. Eddig 8 évadot és 222 részt tudhat maga mögött, de a történet még nem ért véget. Most a Comedy Central rendelt be rögtön két évadot, ami egyfajta rebootként is tekinthető, vagy újragondolásként.

A sorozat népszerűségét az adott kor jelenkor különböző témáira való reagálása jelentette, popkulturális elemek kommentálása vagy épp egyszerűen csak a társadalomnak szólt be.

A modernkori változatban Beavis és Butt-Head a modern világban, a 21. században találják magukat, átkerülnek a Z-generációs világba. A Comedy Central két évados berendelést kért a meta témájú sorozatból, mely az X-generációs szülők és a Z-generációs gyerekeik számára is egyszerre lesz szórakoztató – legalábbis a csatorna ígérete szerint. Mike Judge egyszerre írója, producere és a főszereplők hangjai is lesz.