MENTRUM
Újdonságok

A Sony-csatornák augusztusi újdonságai

Kevés újdonsággal zárja a nyarat a Sony csatornacsalád, de szeptemberben annyi premierrel készülnek, amennyit elképzelni is elég nehéz. A koronavírus okozta kényszerszünetből is van már visszatérő műsor.

Augusztusra két országos premierrel készülnek a Sony csatornái, ám azok is hónap végére lettek időzítve. Idén nyáron az AXN Now exkluzívan mutatta be az Elfeledve 3. évadát, ám azt senki nem gondolhatta, hogy nem mutatják be szélesebb körben is. Ez meg is történik, mikor az első rész debütál augusztus 28-án 21:00-kor. A 3. évad további részei péntekenként ugyanekkor lesz látható az AXN műsorán.

A Sony Max bővíti a műsorkínálatát augusztus legvégén. Korábban áprilisi bemutatóval számolt a csatorna, ám a vírushelyzetnek köszönhetően őszre tolódott el rengeteg bemutató, így a Sony Max új reality-je is.  Az ausztrál Nagy Ő az édenben 1. évada az utolsó napon, augusztus 31-én mutatkozik be, méghozzá este 22:00-kor. Ez kicsit hátralépésnek tűnik az áprilisi 21 órás tervezett premierhez képest. A reality a korábbi tervek alapján várhatóan hétköznap fog futni, a szezonzáró után pedig könnyen meglehet, hogy egyből indul a 2. évad is.

Fontos még kiemelni, hogy az AXN az augusztus 20-ai hosszú hétvégére sorozatmaratonnal kedveskedik. A MacGyver 1-2. évadát vetítik a négy napos hétvégén, reggel 8:45-től, 7:45-től, 6:10-től illetve 7:00-tól, ami napi 8-10 epizódot is jelenthet egyhuzamban. Kalandos lesz, az már biztos!

Végül pedig a négy rész után kényszerből lekerült SEAL Team is folytatódik hónap végén. David Boreanaz haditengerészeti egysége augusztus 26-án tér vissza a 3x05-ös résszel, innentől pedig minden szerdán folytatódik a sorozat. A menetrend tehát változatlan, csak épp elcsúszott kicsit. Szeptemberben pedig további műsorok térnek vissza.