MENTRUM
Újdonságok

A Sony-csatornák áprilisi premierjei

Nem csak márciusban, hanem áprilisban is odateszi magát premierek szempontjából a Sony Pictures Television.

Az SPT premierdömpingje áprilisban is folytatódik, több csatornán is érkeznek az új évadok vagy új műsorok. Kezdésként érkeznek az NCIS: Los Angeles és az NCIS: New Orleans legújabb szezonjai. Előbbi már a 11. évaddal jelentkezik, míg utóbbi a 6. szezonjával indítja az áprilist. A két akciósorozat 6-ától hétfőnként egymás után lesz látható, előbbi 21:00-s, utóbbi 21:55-ös kezdéssel.

Később a hónapban érkezik a '80-as évek népszerű sorozatának újraindított változata. Immár Lucas Till alakítja a főszereplőt, a sorozat pedig már a 4. évadába lépett. Ezt az alig pár hete indult évadot hozza most el az AXN. A MacGyver 4. évada április 18-án indul, a vetítés pedig továbbra is szombat délutánonként dupla résszel fog történni. A premier 17:05-kor kezd.

Folytassuk a sort a portfólió másik nagy sorozatos csatornájával, a Sony Max-szal. Az adó rögtön egy reality-vel indít. A Kacat-dizájnerek (Design Junkies - New Zealand) 1. évada április 5-én indul, aztán az új részek vasárnaponként 10:05-kor dupla részekkel érkeznek. Ebben a műsorban a versenyzők különböző kacatokat alakítanak át, hogy innovatív, eredeti ötletek születhessenek. Másnap újabb valóságshow debütál a Sony Max műsorán. A Nagy Ő az édenben (Bachelor In Paradise - Australia) április 6-ától hétköznap esténként 21:00-kor lesz látható, majd rögtön az évadzáró után, 29-én indul is a 2. évad a szokásos időpontban. A műsort nem kell bemutatni, mindenki ismeri a Nagy Ő formátumát.

és még nem értünk a premierek végére. Az egyik legnépszerűbb amerikai drámasorozat már a 4. évadával jelentkezik a Sony Max műsorán. A Rólunk szól tavalyhoz hasonlóan idén is szombatonként lesz látható és újfent dupla részekkel darálja a csatorna. Az új évad ezúttal 20:00-kor lesz látható, kezdés 18-án. Április végén pedig a Viasat3 korábbi realityjének legújabb évada indul. A népszerű Feleségek luxuskivitelben 3. évada 25-étől szombatonként 18:05-kor két órán keresztül lesz látható, közvetlenül a Rólunk szól premierjei előtt. 20-ától hétfőnként 21:00-kor lesz látható a Viasat3 műsorán. Végül pedig egy másik szórakoztató műsor is visszatér a Viasat3 képernyőjére, méghozzá a Kovács Áron vezette Észbontók, mely már a 7. évadával fog jelentkezni. A műveletlenségi vetélkedő 14-étől hétköznap 20:00-kor jelentkezik premier epizóddal, az első nap pedig már 19:00-kor indul a szórakoztatás egy dupla epizódos premierrel.

A Sony Max műsorát erősíti még a Felejthetetlen csatornapremier epizódjai. Végül pedig említsünk néhány szót a Viasat3 műsoráról is. Ebben a hónapban is több filmpremierre kerül sor, ám az igazi újdonság április végén érkezik. Várhatóan előzés fog történni, ugyanis a Doktor Murphy csatornapremier epizódjai után, országos bemutatóként érkezik a 3. évad is. Az idehaza még nem látott évad bemutatója április 26-án 14:55-kor lesz látható a Viasat3 műsorán.

A Viasat6 kínálata két újdonsággal bővül április során. Hónap elején érkezik a Marvel és a Hulu közös sorozatának, a Marvel's Runaways-nek a 3. és egyben utolsó évada. Április 9-étől minden csütörtökön 23:00-kor érkezik egy-egy epizód a sorozatból. Később pedig szünet nélkül érkezik az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi 2. évada, méghozzá április 22-étől továbbra is szerdánként 23:00-kor lesz látható a sorozat. A Viasat6 továbbá a Hulu antológia filmsorozatát, melynek témája horror. Az Into the Dark A sötétség titkai címen kerül adásba április 3-ától 22:00-kor.

Frissítés! A koronavírus miatt kényszerszünetre vonult szinkronszakma és a határidőre nem elkészülő szinkronizált műsorok miatt a Sony módosítani kényszerült a műsortervezetén, ami miatt több premier is halasztásra került:

- a New Amsterdam a 2x03, a Gyilkos elmék a 15x04, az Amerikai Horror Story: 1984 pedig a 9x03 után tart kényszerpihenőt. A Nagy Ő az édenben egyáltalán nem kerül egyelőre képernyőre.
- A MacGyver 4. évada is el lett halasztva.
- A Marvel's Runaways 3. évada sem kerül még képernyőre.
- A Rólunk szól 4. évada is el lett halasztva.
- A SEAL Team is lepihen a 4. rész után.
- a SWAT a 3x06 után tart szünetet.
- elmarad a Doktor Murphy 3. évados premierje is.
- az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi 2. évad sem kerül egyelőre adásba