Újdonságok

A Sony csatornák márciusi újdonságai

Premierdömping márciusban az AXN-en.

Rengeteg újdonsággal készül a tavasz elejére a Sony Pictures Television, ezek nagyját az AXN csatornán tervezik bemutatni. Új sorozat ezúttal nem várható, ám helyette hat új évad indulását is műsorra tűzi a sorozatcsatorna. Rögtön hónap elején jön Jerry O'Connell főszereplésével a Carter második évada, amelyben Harley Carter egy népszerű nyomozós sorozat sztárja Amerikában, aki azért tér vissza Hollywoodból az északon fekvő szülővárosába, hogy átértékelje az életét egy rendkívül kellemetlen, nyilvános idegösszeomlás után. Röviddel ezután pedig nyomozóvá válik, ahol felhasználhatja a sorozatában tanult nyomozói képességet. A könnyed nyomozás március 7-étől szombatonként 17:00-kor dupla részekkel lesz látható.

Néhány nappal később két elit egység is visszatér a képernyőkre. Először a SWAT - Különleges egység 3. szezonja érkezik március 18-án 21:00-kor. Shemar Moore szériája után David Boreanaz is visszatér a SEAL Team főszerepében, ahol újabb katonai bevetéseknek lehetünk szemtanúi. A 3. évad rögtön a SWAT után kezdődik, szintén 18-ától lesz látható szerdánként 21:55-kor.

Az újdonságok sora még nem ér véget, következő napra is két premier érkezik. Előbb érkezik Nathan Fillion sorozata, Az újonc, amiben főszereplőnk egy sorsfordító esemény után rendőrnek jelentkezik, hogy valóra váltsa álmát. A legidősebb újoncként mindenkinél nehezebb dolga van. A 2. évad 19-étől csütörtökönként 21:00-kor lesz látható. A rendőrség után a kórházba vesszük az irányt, ahol Amerika legrégebbi közkórházának mindennapjaiba csöppenhetünk bele a New Amsterdam 2. évadának premierjei során. Az új évad szintén 19-én indul, új részek hetente 21:55-kor.

Végül pedig a legbrutálisabb gyilkosságok, eszes gyilkosok nyomába lehet eredni, ugyanis érkezik a Gyilkos elmék záró szezonja, miután az kaszát kapott az amerikai CBS csatornától. A 10 részes utolsó évad március 21-étől szombatonként 21:00-kor dupla részekkel lesz látható az AXN csatornán.

Túl az AXN-en a Sony Max-ra érkezik két reality bemutató. Március 3-án, rögtön 5 epizóddal debütál az Amerikai mesterszakács 10. évada 15:20-as kezdéssel. Néhány nappal később, 7-én reggel 07:10-kor premierel az Amerikai mesterszakács junior 6. évada, amelyből 3 rész érkezik a csatornára. Ezeken felül sajnos más újdonság nem várható, csupán néhány csatornapremier érkezik még a Sony Max-ra. Például látható lesz a Charlie angyalai (2011) egyetlen évada, a Csúcshatás szintén első és egyetlen évada, de A holnap legendái 3. évada is bemutatásra kerül.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Da Vinci januári újdonságai
A Netflix 3. heti (jan. 13-19.) újdonságai
A Netflix 52. heti (dec. 23-29.) újdonságai
A Da Vinci februári újdonságai
Az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi című sorozat magyar hangjai
Doktor House ezúttal az űrbe kalauzolja az HBO nézőit