Szinkron

A Sadie Sparks magyar hangjai

Hozzánk kicsit késve érkezik a Disney új vásárolt sorozata. Viszont hétvégén már debütál, így épp ideje megnézni, mely magyar hangokkal szólalnak meg a szereplők.

Sadie egy átlagos 14 éves lány, akinek élete teljesen megváltozik amikor rájön, hogy ő igazából egy varázsló. Pontosabban egy olyan varázsló, akinek még sokat kell tanulnia… Varázsló mentora nem más, mint Gilbert, egy nagyon öreg és zsémbes nyúl. Gilbert szabálykövető, míg Sadie inkább az ösztöneire hallgat, ám végül egymásban megtalálják a tökéletes varázslatos összhangot.

Már három éve annak, hogy megírtuk, a Disney megvásárolta a Sadie Sparks című sorozat vetítési jogait. Akkor még készítés alatt állt a sorozat, a Disney képviselete pedig a következő két évre jelezte az új szériák érkezését. Ezt néhány országban sikerült is tartani, ám hozzánk több, mint egy évvel a brit bemutatót (2019. április) követően érkezett meg. Valószínűleg nem ez a sorozat fogja megváltani a világot, de a magyar változatnak nem is ezt kell figyelembe vennie. Szerencsére így is tett. Szűcs Anna fiatalkora ellenére már így is rengeteg műsorban szinkronizált, ám így sem tűnik elhasználtnak, minden alkalommal újnak hat szereposztáskor. Csőre Gábort pedig senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki ismeri. Őt ritkán hallani animációs sorozatokban. Remélhetőleg nem A kis kedvencek titkos élete filmből Hógolyó után lett felkérve a szerepre.Sadie - Szűcs Anna Viola
Gilbert - Csőre Gábor
Teepee - Bogdán Gergő
Lulu - Hermann Lilla
Sam - Czető Roland
Covert - Halász Aranka
Doug - Baráth István
Edző - Törköly Levente
Val - Pekár Adrienn
Jake - Seder Gábor
Miss Lacey - Kis-Kovács Luca
Mia - Berkes Boglárka
Nolan - Berkes Bence
Selina - Kisfalvi Krisztina
Vincent - Rosta Sándor

További magyar hangok: Rátonyi Hajni, Pál Dániel, Fekete Zoltán, Gulás Fanni, Laudon Andrea, Varga Rókus

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Sík Laura
Dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Boch Tamás
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Zenei rendező: Posta Victor
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Mahr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Sadie Sparks augusztus 1-től minden hétvégén 08:45-kor dupla részekkel látható a Disney Csatornán.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.