Szinkron
Ifjúsági

A Power Players magyar hangjai

Új akciósorozat mutatkozott be a Cartoon Network-ön.

Új jövevények érkeznek a városba: titkos hősök, akik a legkevésbé sem olyanok, mint a többi lakó, ők ugyanis játékok! Miután egy gyerek életre kelti őket, a kis problémamegoldók elkezdik végrehajtani alkotójuk küldetését. A fiú és a játékok most már készen állnak rá, hogy megváltoztassák a város és a világ életét. Ők a Power Players! - írja a Cartoon Network közleménye.

A csatornától mondhatni idegen műfajú sorozat, egy akciószéria debütált májusban, miután a tervezett februári bemutatót elhalasztották. Az akció műfajt még jelenleg a Bakugan erősíti, ám egyik sorozat sincs jelen túlzottan egy-két műsorsávnál. A Power Playerst a ZAG Heroez készíti, akinek a Disney Csatornán vetített Miraculous is köszönhető. A sorozat igazán színes szereposztással rendelkezik, a főszereplőt például Czető Ádám szólaltatja meg. Őt mostanság nem igazán hallhattuk animációs főszerepben, így mindenképpen üdvözölendő ez a párosítás. A többieket rendszeresen hallhatjuk minden műsorban, így a szócséplés helyett nézzük is a magyar hangok listáját.

Axel - Czető Ádám
Medverian (Bearbarian) - Bognár Tamás
Galileo - Moser Károly
Maszkosember (Masco) - Kisfalusi Lehel
Galád - Sörös Miklós
Sarge őrmester - Varga Rókus
Luka - Bogdán Gergő
Zoe - Pekár Adrienn
Andrew bácsi - Törköly Levente
Bogyó Bobby - Sipos Eszter Anna
Labot (Slobot) - Pavletits Béla
Dr. Nautilus - Szokol Péter

További magyar hangok: Laudon Andrea

Bemondó: Schmidt Andrea
Magyar szöveg: Szojka László
Szinkronrendező: Berzsenyi Márta

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Power Players mindennap 13:10-kor látható a Cartoon Network-ön.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.