MENTRUM

Egy rész után lekerül az RTL Klub műsoráról A Tanár

A 3. évad rajtja után máris szünetre vonul a sorozat.

A koronavírus szülte kényszerhelyzetben a csatornák különböző lépéseket kell tenniük, hogy a jelen helyzetben is tudjanak olyan tartalmakat kínálni, amit élvezhetnek a ház négy fala köré szorult lakosok, hiszen bár a vírust még nem tudjuk megállítani, de lelassítani igen. És ez csakis rajtunk múlik. Sajnos azt nem lehet tudni, hogy meddig tart majd a jelenlegi helyzet, a kereskedelmi csatornák a forgatások leállítása mellett elkezdtek gondolni a jövőre is, vagyis ha nem indulnak meg idejében a felvétel készítések, akkor is kelleni fog valamilyen tartalom. A Made in karantén ötlet hirtelen született, egyszerű és már műsorra is tudja tűzni az RTL Klub, aminek viszont megvan az ára.

Az RTL Klub húsvét hétvégére időzítette A Tanár 3. évadának bemutatóját, ami az este folyamán sikeresen el is indult, ám a reklámszünetben a csatorna már be is jelentette a Made in karantén indulásának időpontját. Ez pedig április 18-a, 20:00. Vagyis ahol A Tanár 3. évada kerülne adásba. Az RTL Klub kényszerhelyzetbe került, mivel bár vasárnap este az Apatigris után, a kifutó Álarcos énekes helyére is berakhatta volna az új tehetségkutatót, ő úgy döntött, hogy jobb helye lesz szombat este, a magyar sorozat pedig, mint bejáratott brand, ősszel is jól tud majd hozni. Talán ez a legjobb megoldás arra az esetre, hogy őszre is jusson magyar készítésű tartalom. Amúgy is, magyar sorozat jelenleg kettő is lesz az ország vezető csatornáján.

A Tanár tehát ősszel folytatódik a 3. évadával a tévében, ám aki mégis kíváncsi lenne hogyan alakul a Kőrösi Csoma Sándor szakgimi élete és Szilárd illetve Lilla kapcsolata, annak sem kell elkeserednie, ugyanis az előzetes terveknek megfelelően szombatonként érkeznek a sorozat új epizódjai az RTL Most+ platformra.